Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Č

čhavo

17. 1. 2009 16:06
Díky za diskuzi

R^, vyvolal zájem a to je dobře. Co se týče toho, koho se zastávám či ne, milí čtenáři, nezastávám se nemakačenků jakékoliv pleti, věřte mi. Letos mě bude padesát, mám již něco za sebou. Poctivé práce cca32 let a nedávno mě soused nařkl z toho, že jsem "parazit ". Vidíte, nejsem, jsem na netu, pracuji, platím daně a vadí mě cikánští pasáci, lubňa atd.Zákon této republiky platí pro všechny stejně, kdo ho poruší, následuje trest. Platí to všude, proč ne u nás ? Odmítám však trpět kolektivně. Znám stovky lidí z našich řad, kteří jsou slušní, žijí jak se má a těch se zastávám a budu !!!!!EU

0 0
možnosti
MT

marekmotor

21. 1. 2009 21:26
Re: Díky za diskuzi

Amen!

0 0
možnosti
SR

Elev

16. 1. 2009 9:45
Pane

vam nikdo nic nevycita, vy mate internet, pracujete, tak se nezastavejte lenochu.

0 0
možnosti
JS

Kiwi328

16. 1. 2009 8:06
Máte smůlu

Máte prostě smůlu, že máte stejnou barvu pleti jako skupinky dětí různého věku, které za bílého dne okrádají lidi na sídlišti a policie nic nedělá. Máte smůlu, že máte stejnou barvu pleti jako skupinky lidí popíjejících alkohol a vyřvávajících do ranních hodin, když jejich sousedé potřebují spát aby mohli druhý den do práce. Máte smůlu, že máte stejnou barvu pleti jako lidé žijící ze sociálních dávek a zlodějiny na sídlišti. Lidé okolo jmenovaných osob prostě jenom chtějí v klidu žít. Policie ČR jim nepomůže. Jak se mají bránit?

0 0
možnosti
M

motylek_02

15. 1. 2009 20:16
nemam rada povalece

a lidi kteri vyuzivaji druhe. Je mi jedno, jake barvy pleti pak jsou, dulezity je princip. K vnuckam Vam blahopreji, at Vam delaji jen samou radost a at z nich vyrostou holky ktere si vazi samy sebe a take se o sebe dovedou postarat. 

Myslim, ze problem neni v barve pleti, ale v pristupu nekterych lidi k zivotu.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

15. 1. 2009 20:14
Už jsem četl inteligentnější články

A to i u Silvie Pinkové.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

15. 1. 2009 19:58
Ač si myslím,že Vás chápu,je mi líto:

Vandasovi ostří hoši z DS a jejich sympatizující " nespokojení " janovští občané z řad majority se opět chystají k provokaci ,tentokrát na 24.leden.

Sám jsem bydlel v podobném sídlišti.Byl jsem kulturně obohacován (hlavně v noci a nad ránem) hudbou apod..Kolikrát jsem já optimista hledal pomoc u PČR a marně.Druhý den ten výměch,že su mohu stěžovat kde chci,a večer opět ta krásná hudba,rána pomazené dveře lidkými výkali(mohu se mýlit,třeba zvýřecími).Přes den poslouchat jaký jsem d e b i l ,že makám,když oni mají na dávkách víc.Děti které se Vám vrají domů s pláčem,syn kterého děti okradou a dospělí se nediví kde vzali kolo na kterém jezdí a chtějí vám ho prodat nazpátek.Když cítíte tu bezmoc -pak je to těžké.Pozval jsem pár přátel a zbili jsme co se dalo.Nejsem na to hrdý,ale jemi jedno,že jsem byl najednou nácek,rasista.Mých dětí,dveří natož abych se nevyspal do práce - už to nebylo.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

15. 1. 2009 20:03
Re: Ač si myslím,že Vás chápu,je mi líto:

Obvinuji cikány NE,obvinuji politiky a policii.To oni mě vehnali do tohoto řešení.

Chtělo by to nulovou toleranci,na všechny strany.Jinak právě těm lidem bude jedno KDO,JAK A PROČ,bude je zajímat výsledek.

Přeji si aby takových jako jste Vy bylo co nejvíc.

0 0
možnosti
VN

venda44

15. 1. 2009 16:07
Pane Horváte

Nejdřív Vám musím pogratulovat k tomu, že jste šťastným dědečkem a Vačim vnoučatům ze srdce popřát mnoho štěstí. A věřím tomu, že Vy i Vaše rodina jim ho v plné míře dopřeje. Totéž bych ze srdce rád přál i dalším dětem, které ovšem nemají takové štěstí jako Vaše vnoučata a které se bohužel narodily rodičům, kteří jim šťastnou budoucnost zařídit nedokážou.  Nejsou schopni dát ani ty nejzákladnější návyky slušnosti, neumožní jim ani nejzákladnější vzdělání a děti jim slouží jen jako zdroj sociálních dávek. Nejsou schopni je naučit, že tato společnost má určitá pravidla a že ten kdo je nemíní dodržovat v ní rozhodně oblíbený nebude. Podle toho co jste napsal, lze soudit, že v Janově jste nikdy nebyl, nebo o něm slyšel jen to, co jste sám slyšet chtěl. Zajeďe se tam podívat. A pak možná pochopíte, o co vlastně té gádžovské většině jde. Oni nechtějí nic jiného, než slušně a spokojeně žít.

0 0
možnosti
J3

jonathan 33

15. 1. 2009 15:01
kdyby si cikáni

dokázali udělat pořádek mezi svými sami,žádní náckové by se do Janova nechystali.

0 0
možnosti
V

Virus2

15. 1. 2009 18:59
Re: kdyby si cikáni

Aha, oni by ani žádní náckové nebyli, co?8-o

Pokud to nevíte, tak tihle šmejdi  hledali svoje "protivníky" pro veřejné střety dost dlouho. Začali Židy, pak pár potyček s cizinci jiných ras, pak se pokoušeli o incidenty u nějakého komunistického shromáždění (1máj nebo partajní sjezd?), následoval burg v Brně při love parade gayů a nakonec u veřejnosti uspěli napadáním Cikánů...

0 0
možnosti
N

nejedlo

15. 1. 2009 14:47
Musím se Vás zastat..

pokud jde o asimilovanou romskou rodinu. Mám dost známých i mezi Romy. a nikdy jsem s nimi neměl problém.  Ale!!!!

Je tady jedno velké " ALE".    Ale proč se zde musí obhajovat ti slušní? Bohužel naše společnost hází všechny do jednoho pytle!  Proto je mi líto těch, kteří, ač včleněni do naší společnosti, se musí neustále  ospravedlňovat a distancovat od těch nepřizpůsobivých!

Bydlel jsem jsem v domě, kde bydleli "cikáni", přestože měli jméno, jinak je nikdo nenazval. Bydlím v domě, kde bydleli taky, ale měli jméno! A docela dobré jméno. " Jako Vy!".

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

15. 1. 2009 15:43
Re: Musím se Vás zastat..

Je to takto, většina určité minority nepracuje, žije neřádně. I kdyby to bylo 95%, nesmíme paušalizovat. Není kolektivní vina, že. Malá část Čechů jsou rasisté, pochybuju že to je 1%. Ovšem za uši za rasisty či údajný rasismus dostaneme všichni. Tentokrát kolektivní vina platí, na většinovou populaci.

Nemám rád rasisty, ale i ty menšinové a vyžírky, bílé, černé, jakékoli. Nemám rád ty, co zneužívají dávky a kradou, nezávisle na rase. Nebo mi mají vadit jen ti bílí zloději a bílí rasisté. U snědých, tam to je v pořádku? Ty mají přece na dávky nárok? A ty jsme povini živit, přestože jinak soc. dávky moc velké nejsou?

0 0
možnosti
C

carolus4

15. 1. 2009 14:22
Pane Horváthe, a vy bydlíte v Janově ?

Žijete ze socky a zpíváte (řvete) do rána, serete na schody, házíte odpadky z okna,  zatím co vaše děti vykrádají auta ?

Ne ?

Tak co se vám děje ? Co se rozčilujete, když Češi chtějí pořádek ?

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

15. 1. 2009 16:08
Re: Pane Horváthe, a vy bydlíte v Janově ?

Hmm,dobrá otázka... ale asi bez odpovědi :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
člověk , který je originálem,nikoliv kopií. Miluji život a ctím životy druhých lidí.