Diskuse

Domov

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Radek0075

2. 3. 2009 10:30
Nemám půdu, nemám pole, nejsem bohat.....

Půda, to není majetek. Půda, to je především práce. A to vy moc dobře víte. Vy jí vlastnit nepotřebujete. Vám stačí občas "obhosporařit" cizí. Tak jako jste to dělali po staletí a tak jak to předvádějí ti lidé se srdcem na dladi na naší zahrádce, téměř se železnou pravidelností. Vlastně železnou už ne. Zapůsobili líp než magnet. Včechno kovové dávno zmizelo. Včetně střechy, sudu na vodu, plůtku atd.:-©

0 0
možnosti
S

SvetNaruby

2. 3. 2009 6:57
po

minulém článku už vás nelze brát vážně, jenom jako dalšího cikánského rasistu!

0 0
možnosti
A

andrejaaa

1. 3. 2009 22:10
Jako báseň pěkné....

Je to hezké.R^;-)Nejsem si jistá do jakého etnika patřím, moc to neřeším a ani se nepotřebuji nutně někam zařadit, každý ať si je tím čím se cítí být. Nemusíte mít obavy, to co nemáte Vy, nemá spousta ostatních lídí, bez ohledu na to do jaké skupiny obyvatelstva se zařazují. Všichni můžeme být odlišní, horší je, když někdo definuje odlišnosti a pak se za ně schovává. Oprosťme se od rasových či psychologických hranic. Je těžké být odlišný pro každého, kdo se tak cítí... Prosím, zkuste si uvědomit, že někam patříte, to Vám pomůže. Důvodem menšin jsou ,,obecně definované problémy menšin", které lidi zavřou do jejich gheta. Jsme jedna společnost! Držím palce a přeji hodně štěstí. :-)

0 0
možnosti
A

andrejaaa

1. 3. 2009 22:26
Re: Jako báseň pěkné....

Na mne vlastně také nikdo nepohlíží jako na součást nějaké skupiny, která by moje názory obhajovala. Prostě, když nebudu platit pravidelně ČEZ, odstřihnou mne a ještě ne mne přijde exekutor, Když nezaplatím k čemu jsem se zavázala, půjdou po mně. To není rasová otázka. Existuje spoustu znevýhodněných menšin, možná romové, možná zdravotně postižení, možná matky od dětí na trhu práce. Pochopte, nikdo to nemá úplně jednoduché, někdo se s problémy potýká, jiný se jim umí vyhnout. Také nevlastním pozemky a domy a ani nevím odkud přišli, či se sešli moji předci v minulosti, přesto je ctím. Kdekdo má bolavé srdce. :-)

0 0
možnosti
F

fext

1. 3. 2009 21:30
fakt?

"Naše matky, otce s nenávisti z domu vyhnali."

Tohle mi přijde docela divný i na básnickou licenci. :) Pokud někdo nějaké Cikány z nějakého domu vyhání, tak spíš z jiných důvodů než z nenávisti, a dokonce se mi zdálo, že Cikáni mají i lepší šance na získání bytů od obce.

Jo a taky nemám půdu ani pole. :)

0 0
možnosti
S

SvetNaruby

2. 3. 2009 6:58
Re: fakt?

nikde na světě (ukaž mi jednu jedinou zem) vás nemají rádi! proč asi? že by všude byli xenofobové a rázýzty?

0 0
možnosti
N

nejedlo

1. 3. 2009 21:04
Vím, že se snažíte..

obhajovat všechny Romy. Bohužel, to se Vám asi nikdy nepovede. Je mi velice líto, že  součastně obhajujete i lidi Vašeho ražení. Vážím si Vás i Vašeho přístupu k této problematice. Být alespoň 70% lidí jako Vy, neexistoval by romský problém. Lidé jako vy, to není co trápí tuto zemi, to je ten zbytek parazitující na společnosti.

0 0
možnosti
WP

Wes Parmalee

1. 3. 2009 20:39
Kdo pochybuje, podej mu ruku a kousek chleba

A ten chleba jste vzali kde?!

0 0
možnosti
S

SvetNaruby

2. 3. 2009 6:56
Re: Kdo pochybuje, podej mu ruku a kousek chleba

čórknuli, tak jako všechno.

0 0
možnosti

originalni_demokrat

1. 3. 2009 20:18
Tohle už si karmu zaslouží

lepší, než inspirace v Nizozemsku...:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
člověk , který je originálem,nikoliv kopií. Miluji život a ctím životy druhých lidí.