Štěch, Škromach a Pithart propásli svoji šanci mlčet

Když členové zločinné a zavrženíhodné organizace začnout určovat, kdo je a kdo není extrémista, není tu cosi v pořádku. Včerejší senátorská iniciativa je toho příkladem.

Do mediálního honu na Ladislava Bátoru, šéfa personálního odboru na MŠMT s konzervativně - národoveckými názory, se totiž zapojila skupina hned 23 zákonodárců napříč stranami (ČSSD, KDU-ČSL, ODS, KSČM, také bezpartijní). Výsledkem je výzva k premiérovi, aby zajistil Bátorův vyhazov. Ta mj. opět (trochu jinými slovy) omílá staré známé licoměrnické kydy o mládeži, která nebude školským systémem vychovávána k toleranci. Je jistě zajímavé, že takovou bouři nevyvolalo ministerské angažmá Ondřeje Lišky, člověka s vazbami na staré bolševiky, který se navíc netají osobním přátelstvím s pedofilem Cohn-Benditem.

Ovšem zajímavější je, jaké to ptáčky najdeme na nejčerstvějším archu. Milan Štěch - před revolucí člen KSČ, která je podle platného zákona organizací zločinnou a zavrženíhodnou. Zdeněk Škromach - před revolucí opět člen KSČ. Petr Pithart - také on v KSČ nějakou dobu pobyl. Marta Bayerová - členka stávající KSČM, lze předpokládat, že v předrevoluční KSČ také byla. Ačkoliv si nemyslím, že by členství v komunistické straně bylo samo o sobě důvodem k nutné ostrakizaci, jsem přesvědčen, že by tito lidé měli v určitých situacích jenom tiše šoupat nohama. V případě Milana Štěcha bych si dovolil snad i podepsat petici za jeho odstoupení ze skandálního postu ústavního činitele číslo 2. Ani ne z důvodu členství v KSČ, jako kvůli jeho snížené schopnosti vyslovovat rozvité věty. Jeho angažmá je podobnou ostudou, jakou bylo počínání traktoristy Vlčka v letech nedávných.

Hlavním iniciátorem této idiotské petice je jistý Marcel Chládek (ČSSD), o kterém jsem zjistil, že je jedním z nejmladších senátorů a čerstvým stínovým ministrem školství. Asi potřebuje za každou cenu vykazovat činnost, a tak okopává kotníky úspěšného ministra Dobeše nejtrapnějším možným způsobem. Nezbývá než doufat, že Petr Nečas nad celou peticí mávne rukou a odbude ji cimrmanovskou hláškou: ,,Chládek mi nevadí, ten má všechno dřevěný.´´

KONEC ČLÁNKU

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Hoffmann | pátek 5.8.2011 13:11 | karma článku: 26,62 | přečteno: 1525x