Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AAP

AndreaAnna

4. 10. 2011 15:25
.

ženy o empatii stojí ;-)

0 0
možnosti
AAP

AndreaAnna

4. 10. 2011 15:25
Re: .

...některé

0 0
možnosti
PX

samos

3. 10. 2011 8:31
technická poznámka

technická poznámka ke gramatice: sice nemám rád hnidopišské poznámky k autorově mluvnici, syntaxi, apod..., ale zde nemohu jinak, hlavně pro gramatické povědomí i jiných čtenářů.

Obávám se, že žádné slovo "qocient" neexistuje. Minimálně jej nenašel můj slovník cizích slov, ani online slovník. Myslím, že jste měl na mysli vcelku běžné slovo "kvocient"!, případně anglický ekvivalent "quotient"...

Pokud jste to udělal z nějakého důvodu záměrně, pak mě tento důvod unikl a omlouvám se. Nic ve zlém, ale vaše slovo spíše než opravdové slovo připomíná tvorbosloví způsobem qěták (květák), qerulant (kverulant), apod.:-).

0 0
možnosti
JD

faktor3

3. 10. 2011 10:09
Re: technická poznámka

No tak to vidíte, asi mi chybí nějaký ten titul. :-) Samozřejmě si občas rád hraju se slovy, ale tentokrát, to nebylo v mém úmyslu. Tedy, omlouvám se, pokud jsem někoho přivedl v omyl. Vězte, že jsem člověk chybující, ale tuto chybu je snadné napravit, a tak to činím.

Na druhou stranu to vypadá, že jsem Vás na chvilku zabavil se slovníky a to není špatné ne?;-)

0 0
možnosti
J

Jynx

3. 10. 2011 5:33
ach jo ....a

proto se říká : Má štěstí na lidi , jiný může mít nekonečnou smůlu , že člověka nepotkal , nebo ho nepoznal....Jeden takový může zkazit život mnohým.:-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3178x
představte si fotograii, na které je kolotoč.. takový ze starých časů, se zdobenou stříškou, velkými koni, draky a tak, sedí na nich lidé a točí se a záběr je zastaví v pohybu a jsou z nich rozmazané barevné šmouhy.. stojím před kolotočem, zády k němu (černobíle), ne příliš daleko, můžu se kdykoliv otočit, splynout s vířícími barvami, ale dost daleko na to, aby mě ta neosobní rychlost nepohltila.. prý mám na výběr.. říkala to Virginie ;)

dlouhy.jan@email.cz