Značkování dobytka II. Aneb chytá to točky

Šaráda pokračuje. Jak už jste si mohli přečíst, včera jsem obdržel sčítací tentononc. Jenže nebyli bychom v čechách, aby nebyla nějaká nečekaná sranda.

Hned dnes ráno mě vzbudila pošťačka a sčítací oný mi zase vzala. Což byla hrozná prča.

Ještě větší prča je, že pokud mi ho nevrátí, nebudu okroužkován. Ale jelikož jsem převzal sčítací oný, hrozí mi za to pokuta až deset klacků. Tak jen dumám, jestli to není trýček jak konsolidovat státní rozpočet. Pošťačka slíbila, že mi jej zase přinese. Jenže když ten bordel sleduju...

Super prča je taky to, že jsme se rozhodli sčítnout se na netu. Alespoň nám nehrozí toto.  No jo, ale díky tomu si někteří u nás opsali tu kopici čísel a formulář zmuchlali a někteří si z něj čísla vytrhali, takže paní pošťáková dostala zpět puzzle. Prča.

Zjistil jsem (až včera, protože jsem ignorant a nesledoval jsem pozorně soudruha Géblse, když mi pouštěl svoje videa) ,že se na tom netu můžu sečíst až ve stanovený den. Tak mě napadají dvě věci:

1) Buď stát platí obrovskej server kterej ustojí nápor v jednom dnu. Nebo ten server spadne. Čili buď stát vyhodil neuvěřitelný množství peněz za zbytečně nadupanej server, nebo vyhodil spoustu peněz za značkování dobytka které se nepovede. Jupí! Utvrzuje mě to v mém postoji, že nejlepší možná věc je zavedení Die Fensterpolitiky...

2) Kdyby to každý mohl naťukat na netu během následujících sedumnácti dnů, bylo by to všecko snažší, levnější a méně buzerační. Nevýhody nevidím (pokud se v tomto čase někdo stěhuje nebo chystá rodit, uvedl by prostě údaje s nižší relevancí, alébrž stále v pořádku... Nové bydliště, staré těhotenství...) Ale to né.

Estráda zkrátka nabírá točky a nakonec možná trefí i Knížete!

Autor: Jan Děd | úterý 8.3.2011 10:14 | karma článku: 12,26 | přečteno: 814x
  • Další články autora

Jan Děd

O tom že mi chybí Bratříček Karel

12.4.2017 v 15:00 | Karma: 27,66

Jan Děd

Vlnobeat

24.11.2014 v 16:00 | Karma: 11,12

Jan Děd

Volby do EP prohráli euroskeptici. Jo?

26.5.2014 v 20:05 | Karma: 26,80

Jan Děd

Zákaz pro Vaše dobro

7.4.2014 v 18:00 | Karma: 26,62