Otevřený dopis migrantům

Vážení nezvaní hosté, vítejte ve svrchovaném státě ČESKÁ REPUBLIKA, jenž  jste se rozhodli  bez pozvání navštívit

vítejte ve svrchovaném státě ČESKÁ REPUBLIKA, jenž  jste se rozhodli  bez pozvání navštívit a asi i dlouhodobě zde pobývat. Buďte vítáni a přijměte na uvítanou pár cenných rad, které vám jistě pomohou se zde lépe orientovat.

Tato země je obývána pohostinnými a vstřícnými lidmi, kteří dokáží vřele pomoci komukoliv kdo je v nouzi a POŽÁDÁ o pomoc. Ovšem ten, kdo si něco vynucuje, nedbajíc zdejších zvyků a zákonů, se   se zlou potáže.

Navíc v tomto státě máme bohaté historické zkušenosti  i s dobou nesvobody a války, takže velmi rádi, v odkazu na naše spoluobčany – hrdiny, kteří se nebáli a za svobodu své země dokázali bojovat či umřít, i když se pro tento boj museli prvně stát imigranty stejně jako vy, tak díky tomu má tento národ právo vám předat cenné zkušenosti, jak pomoci s osvobozením vaší rodné země, která  je zmítána vojenským konfliktem.

Pojďte vy z vás imigrantů, kteří jste boje schopní, přidejte se do některé z armád, která se snaží vaší zem osvobodit a bojujte po boku těchto vojsk za vaši svobodnou zem. Ti z vás, kteří toto nedokážete a chcete zde žít, přijměte za své zdejší zákony a zvyky a pracujte pro tento stát, ať ukážete, že nejste jen vyžírky, které čekají na létající pečené holuby, protože takto se dokázali i naši předkové začlenit do chodů zemí, které jim v dobách minulých poskytly azyl a pohostinnost.

 

Toto jsou jen vybrané, ale velmi cenné informace, které je dobré využít. Pokud s nimi souzníte, jste vítání.

Pokud si budete nárokovat cokoliv jiného bez ohledu na vaše hostitele, táhněte do ……….

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Blažek | neděle 6.3.2016 13:15 | karma článku: 31,38 | přečteno: 1143x
  • Další články autora

Jan Blažek

Česko vazal Číny

28.3.2016 v 23:00 | Karma: 18,14

Jan Blažek

Znojemská slabina

18.8.2014 v 7:15 | Karma: 6,88

Jan Blažek

Klus složí muzikál

25.7.2014 v 16:35 | Karma: 10,20