Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vite, o ucelnosti vynalozenych prostredku obvykle rozhoduje ten, kdo celou tu srandistiku tak nejak plati ... pro investory z pl jsou zrejme takove penize alokovany ucelne - jinak by je tam totiz neinvestovali, ze ano. to, ze vy byste ty penize vyuzil nejak jinak je sice dost mozne, ovsem problem bude zrejme v tom, ze vy ty penize proste a jednoduse nemate.

0 0
možnosti
Foto

J69a89n 54B26a57š66e

5. 9. 2014 11:08

Ano, nemám. A Vy máte? ;-) A pokud byste je měl, dal byste je do tohoto businessu?

0 0
možnosti

Neznáte Falcaa tak co se serete do fotbalu.RvRv

0 0
možnosti

Proboha, to je blázen....;-D;-D;-D

0 0
možnosti

No vidíte a jeden takový "nagelovanej čutálista"  vrátí náklady na sebe svému zaměstnavateli cca za jednu sezónu a stále je jeho cena stejná a mnohdy několikráte vyšší. A to teď nemluvím o těch nejlepších z nejlepších. Umí to stejně navrátit i čekatelé na pracovním úřadu? Tak kam byste své peníze raději investoval Vy?

1 0
možnosti
Foto

J36a78n 79B96a11š58e

2. 9. 2014 21:03

Po pravdě řečeno, do pracovního úřadu ne, to máte pravdu :-), ale kdybych ty peníze měl, na cokoliv jiného, než na milionáře, který umí rychle běhat, přesvědčivě simulovat a pózovat s gelem na mytí vlasů. To už bych to raději dal na výzkum lidské blbosti ;-D.

0 1
možnosti
Foto

1/ Kluby jsou placeny soukromými majiteli a je jejich věc do čeho dávají své peníze.

2/ Fotbal jakož i ostatní vrcholový sport je v podstatě byznys-tak jako si majitel továrny kupuje drahé stroje tak si majitelé klubů kupují práva na jednotlivé fotbalisty

3/ Velká většina těchto lukrativních přestupů je v podstatě investice často s rychlou návratností-prodej dresů a reklamy

4/ nic vám nebrání dát své peníze kam chcete-třeba na snížení státního dluhu-ale neberte právo dát své peníze komu chtějí těm kdo vlastní sportovní kluby.

0 0
možnosti
Foto

J39a60n 91B16a96š50e

2. 9. 2014 20:59

To všechno, co jste tady napsal, je sice pěkné a myslím, že každému jasné, přesto to nemění na tom, jak je to nesmyslné. Je to jen ukázka toho, kam svět ve svojí zvrácenosti dospěl, protože navíc ... je přeci všechno vlastně v pořádku, že?

0 1
možnosti

Jak píše autor, taky mě znovu a znovu fascinuje co slintalů závidí druhým (v jakémkoliv oboru, ale o fotbalistech je to přece populisticky moderní), vždyť startovní čáru má dneska každý stejnou a lidi co sponzorují fotbal chtějí své peníze dávat do fotbalu a ne do něčeho jiného co by jim rád určoval nějaký pisálek.

1 0
možnosti

Myslím, že autor nepsal o závisti. Psal o nesmyslnosti.

1 1
možnosti