Záchodky pro poslance? ZDARMA!

Tak jsem se zase dočetl, že poslanci jsou ve vážném nebezpečí: zastupitel Jiří Wolf znovu oprášil nápad odebrat poslancům privilegium jezdit městskou hromadnou dopravou zdarma! Jaká bezcitnost! Copak nemá ani kousku citu v těle, že chce našim ubohým poslancům vzít i takový neškodný hmotný požitek?

Já osobně bych jim rozhodně tuto výhodu - jestli se tomu dá tak říkat, vždyť se musí mačkat spolu s námi, obyčejnými smrtelníky! - rozhodně nebral. Vždyť všichni víme, jak si svoje platy zvýšili jen o takovou nepatrnou částečku, že vůbec netuším, jak vyjdou s penězi! Mám naopak protinávrh, který by posr...., pardon poslancům trochu pomohl vybřednout z nejhoršího.

Když budou mít jízdu v MHD stále zdarma, budou toho jistě hojně využívat. A přitom se může stát, že se jim zachce..., no prostě že budou mít potřebu si odskočit. Jistě víte, jak i veřejné záchodky radikálně podražily a již dávno nestojí korunu nebo dvě! Co takhle jim zařídit - samozřejmě to zcela legitimně ukotvit v zákoně - zcela BEZPLATNÝ vstup na veřejné záchodky!? Na malou, ale i na velkou?

No řekněte, nebyl by to krásný příklad toho, jak pomoci bližnímu v nouzi? A obzvláště teď před Vánoci by je to jistě potěšilo...


 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Baše | středa 12.12.2007 23:55 | karma článku: 18,07 | přečteno: 1996x