Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hloupá rada, lituji.

Využijte svoje právo a volte z těch dědků toho schopnější a toho o kterém víte co od něj můžete čekat, který nekrade, ani nepodplácí. 

Hlavně takového, který nám při tom presidentování nebude spát.

Je to vaše právo, je to vaše moc a proto jděte hlavně k volbám.

Teď si ještě můžete poroučet to, co chcete vy!!![>-]!!

1 3
možnosti
JR

J60a44r44a 46R26a75n41k

24. 1. 2013 3:45

Jako vzdy manipulujete, pane CumpelikuRv

1 0
možnosti
MC

Dnes jsem sledoval duel na NOVĚ. Byla to otřesná hodinka. Pokud bych žil ve štíhlém svobodném státě volil bych K.S., ale vzhledem k tomu, že jsem občan nabubřelého státu plného byrokratického aparátu volím M.Zemana, který se lépe vypořádá s havlovským postsametem, kde je potřeba stále bojovat zbraněmi mimo svobodnou realitu.

1 1
možnosti
JH

J59a17n 49H40l27e32d92í72k

23. 1. 2013 22:13

Humánnější komunista Zeman lidi rozděluje a vždy bude rozdělovat,, kdežto Schwarzenberg jako romantický patriot bude vždy národ  jen spojovat !!  A česky se Charlotte Garrigue naučila až v Praze, a Lánech ! Nikomu to ani zdáli nevadilo

3 2
možnosti
LC

Pane Hledíku, už tato volba ukazuje mimořádné spojovací schopnosti Karla ze Schwarzenberku!! Jeho spojení s ministrem Kalouskem je velice pevné a důležité, jeho spojení s Petrem Nečasem je velice pevné a důležité , tak pevné a potřebné , že kdyby selhalo , mohl by se Kalousek, Nečas, Drobil a Schwarzenberk octnout  před vyšetřovatelem a v teplákách a nepomohla by mu ani Klausová amnestie. A Zeman prohlasil , že žádnou amnestii nevyhlasí!!!!! Takže, tady nejde vůbec o výslovnost , ale o činy!!!!

0 2
možnosti
MN

preji vam aby jste do one volebni mistnosti dosel bez urazu a vas otec rovnez a vam pak, aby se ten vas spravny kandidat ktereho budete volit, umistil na peknem druhem miste, protoze je to marne, ale tahle zeme potrebuje nyni do vedeni cloveka ktery je "rafan" a ne unaveneho stareho pana ktery se sice vic usmiva, ale jak se zda, tak nekdy ani nevi cemu - nedavno se pri debate probudil a ze se vsichni smali tak se take usmival, jen to, ze se smali jemu, mu nejak uníklo.... toho prosim vazne NE!

1 3
možnosti