Odměna 52 miliónů!

Tak to se již vyplatí koukat kolem se, že? Domluvili jsme se s manželkou: já se mezi lidi moc nedostanu, ale ona je na mateřské dovolené, takže chodí často na procházky. Domluvili jsme se, že když onoho Františka Procházku chytne, dám jí nálezné 26 miliónu. Jedeme fifty - fifty. To je férový přístup, ne?

Pokud by manželka uviděla Františka Procházku (nebo kohokoliv jemu podobného), dostala za úkol po něm skočit, pokud možno v krátké době ho zpacifikovat a zavolat policii. Samozřejmě jsem jí připomenul, že před tím, než začne, tak musí zabrzdit (alespoň jednou brzdou) kočárek: zdraví dítěte je přede vším! Konkrétní způsob zásahu již nechám na ní - nemůžu přeci vymýšlet úplně všechno.

Když se celý plán zdaří, vyřeší se nám nejen bytová situace, ale dovolím si tvrdit, že si budeme moci trochu vyhodit i z kopýtka. Manželka by zbytek mateřské dovolené mohla trávit třeba na Malorce a já bych začal uvažovat o koupi nové televize. No, nebudu to tady víc rozvádět, asi by nám i něco zbylo na "horší časy".

Pokud byste zahlédli Františka Procházku vy a poskytli nám jakoukoliv informaci vedoucí k jeho zadržení, vyplatíme vám odměnu 5 miliónů korun. Děkujeme za spolupráci.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Baše | středa 5.12.2007 6:59 | karma článku: 11,85 | přečteno: 1374x