Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

mmirix

9. 2. 2008 21:16
Vždyť je to sport

Co se všichni divíte?

ČSSD předvedla ukázkovou volební taktiku. Podle provládního tisku dokázali úplného outsidera postavit na roveň skoro polobohovi a globálnímu guru vaškovi.[>-]

0 0
možnosti

Dana

9. 2. 2008 20:54
Politika

= špína. Tak to, bohužel, zavedl soudruh Paroubek s noshlehem Rathem u nás ve velkém a před celým národem. Lžou a intrikují o sto šest a ani už se to nesnaží skrývat. A jejich poslanci jim to papají a zobají z ruky, kývají, jak si to ti dva kulišáci zrovna přejí. Což poslanci a senátoři ČSSD nemají vlastní názory? Což jim nechybí demokracie? Hrdě se s ní pyšní v názvu strany. Žasnu nad těmi snad vzdělanými lidmi. Žasnu nad tím, že ze sebe nechají dělat stádo tupých ovcí. Ovcí bez vlastního názoru, které poslušně následuje svého nabubřelého a neuznaného, po moci toužícího berana. V RAJi "pan kapsa", dnes mocipán, který ztratil poslední kapku lidské slušnosti a vychovanosti. No jo - ta touha vládnout a ovládat.....! To je taková síla, že jde vše stranou.

0 0
možnosti

Sýkora

9. 2. 2008 21:13
Re: Politika

Politika=logika. Zato Langer mluvil s Bursíkem skutečně inteligentně / h..vna mu lítaly od huby proudem /.

ČSSD-nechce Klause znásilnil volby znají praktiky ODS /Melčák a spol./ a tudíž byla klíčový způsob volby. Jak se ukázalo byla to trefa / nemocný poslanec na 99 proc. byl koupen /. Chápu zklamání Vás, i TV, která nestydatě nadržuje ODS. 

0 0
možnosti
OZ

Martina

9. 2. 2008 16:39
Prosím

Skrutátor==sčítatel volebních hlasů, skrutinium= sčítání volebních hlasů dále imunita=odolnost organizmu proti nákaze, nebo některým vybraným VIP je povoleno úplně vše, beztrestně. Lze pochopit imunitu v sekci politika a opozice, jinak nelze normálně pochopit, že se tolerují krádeže, jízda v opilost a pod. Díky otupělým voličům byli zvoleni i bývalí "hodní" bachaři a i ti jsou proti všemu imunní. Veřejná volba presidenta zvednutím a viděli jsme i polozvednutí, sundání paže k tělu a jiné hříčky, je urážkou demokracie i rozumu. Proč se brání poslancům se svobodně vyjádřit??? Ze strachu před pravdou??? Že se ti diktátoři nestydí vylézt drze pětkrát za den na obrazovku!

0 0
možnosti

Hugo

9. 2. 2008 13:13
Imunita ano nebo ne.

Imunita na projevy,mluvené slovo a obrana proti výpadkům poslanců a veřejnosti ano

Ostatní zrušit.

I u presidenta.

0 0
možnosti

Bohata

9. 2. 2008 1:03
imunita

neni funkcí imunity slouzit jako zvyhodnovac politiku. naopak politik je vystaven velkemu tlaku ze vsech stran a  imunita slouzi jako ochrana pred zvuli moci...

0 0
možnosti