Nechcete umřít na černý kašel!? Honem se běžte naočkovat!

Zahlédl jsem další mediální kampaň, která nás chce vyburcovat z našich gaučů postavených proti televizi a nahnat nás "nechat si píchnout včeličku". Nejprve to bylo připomenutí blížících se chřipek a nyní tu je varování před rekordně rozšířeným černým kašlem!

Na Seznam.cz se zaskvěl krásný nápis "Černý kašel řádí v Česku jako před 50 lety, počet případů je rekordní".

http://www.novinky.cz/domaci/318263-cerny-kasel-radi-v-cesku-jako-pred-50-lety-pocet-pripadu-je-rekordni.html

 

Doufám, že jste si to přečetli. Pokud ne, tak vězte, že nakažených je v Česku již 880 a do konce roku toto číslo může vzrůst až na tisíc! Krásná věta je hned ze začátku článku, cituji:

"Z případů úmrtí v posledních letech ve čtyřech případech podlehli nemoci dosud neočkovaní kojenci, kteří se nakazili od členů rodiny, dvě úmrtí byla u seniorů."

Ideální je nechat se přeočkovat, protože očkování v dětství není na celý život! Vakcína stojí 850Kč a pojišťovny ji nehradí.

Takže pokud jste to nestihli dnes (Vy jste ale nezodpovědní jedinci! Víte, jak ohrožujete celou společnost!?) tak utíkejte hned ráno k svému obvodnímu lékaři dřív, než bude pozdě. Co kdybyste se právě Vy zařadili do dlouhé řady mrtvých (tzn. byli právě tím sedmým mrtvým "za poslední léta")!

Než tam vyběhnete do ranní mlhy, tak doporučuji přečíst rozhovor s Johnem Virapenem, bývalým generálním ředitelem švédské pobočky společnosti Eli Lilly & Company (http://svobodnenoviny.eu/exkluzivni-a-sokujici-rozhovor-s-byvalym-reditelem-farmaceuticke-firmy-o-tomjak-se-chovaji-k-lidem/) a případně si s ním poslechnout i rozhovor na ČT24. (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OdljWiRUlss) Stojí to za to!

A zítra? Hlavně se očkování uvolněte a zhluboka dýchejte, abyste ten hliník, rtuť a jiná svinstva v těle začali dobře zpracovávat hned od začátku!

 

*******************************************

********************

*********

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Baše | úterý 5.11.2013 23:01 | karma článku: 16,73 | přečteno: 1080x