Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejlepší prevencí je se kočkovat......i když taky ne bez zdravotních rizik.;-)

0 0
možnosti

Z extrému do extrému. Jeden extrém je strašení lidí různými epidemiemi a druhý - strašení lidí očkováním. Myslím, že se sám zařadíte. :-)

1 0
možnosti
Foto

J30a82n 21B40a69š62e

6. 11. 2013 10:49

Ano, jsem zařazen. A myslím, že každý je prostě zařazen tam, kde chce. Já nikoho přesvědčovat nemusím a nechci - pouze jsem zde zveřejnil zajímavé informace, na základě nichž může každý myslící člověk pouvažovat a případně změnit "svůj" názor. Může a nemusí. Mně osobně je to jedno. Naštěstí se nemusím starat o myšlenkové a názorové bohatství všech čtenářů nebo přispěvovatelů blogů :-)

0 1
možnosti

No sorry, ale k medicíně mám hodně blízko, takže mohu bez zaváhání říct - "No to je ale blábol!!!"

Vic slov netřeba, všechno ostatní už řekli diskutující přede mnou.

2 0
možnosti

R11o72m95a96n 54R72y31b66á27r

6. 11. 2013 11:59

očkovanej? :)))

1 0
možnosti

noviny jsou hloupé,  píší všeobecně jak pro dementy, to asi víte... a tak je to i v případě různých zdravotních hrozeb

Virapen je člověk- manager, ne lékař, ne chemik, který celý roky léky prodával a na důchod se mu to nějak převrátilo, poté , co se rozešel nedobře s firmou a vydělává si na strachu lidí, v principu se to neliší od všeho ostatního.

Aby jste mohl problém posoudit, musel by jste mít vědomosti + tvrdá data z různých zdrojů  - a to zjevně nemáte.

Papouškovat Virapena a vyrábět články na téma, o kterém víte kulový spíš mluví o vás , než o problematice očkování.

5 0
možnosti

8-o a vy jako co by jste rad? Neockovat se? 8-o8-o8-o Co vam na ockovani vadi? Ze vam pripadne zachrani zivot, nebo vasemu diteti?????8-o

2 1
možnosti

A opravdu jste si tím jistý ?

1 1
možnosti

Máte pravdu.

dřív se používala česká vakcína s dlouhodobým účinkem. Dnes se používá zahraniční s mnohem kratším účinkem a mnohem dražší.

Zkrátka si na tom kšeftu, někdo mastí kapsu, nebo ne?;-)

1 1
možnosti
Foto

Kdy je to driv? Ja chytila cerny kasel loni, jsem rocnik 74, takze ockovana jsem byla jako dite docela davno. Pet tydnu jsem se nevyspala kvuli kasli, Byla to asi ta nejhorsi nemoc, co jsem zazila. Neumim si predstavit, co to udela s malym ditetem (nedivim se ,ze kojenci umiraji), takze jen muzu konstavat...zaplat pan buh, ze me deti ockovane jsou, nechytily to.

3 0
možnosti

Nemusí být vše přímo napsané nebo skryté.... Jasné je, že chtějí lidi vystrašit a nahnat je na očkování, které je nakonec k ničemu, stejně jako na ptačí, prasečí a u nás v Česku i svinskou chřipku...

1 3
možnosti

všechno špatně ale hlavně že se tepe

2 0
možnosti

Jsem zmaten, z textu mám dojem, že byste si rád zatepal do nešvaru, ale on vlastně žádný není. Článek poctivě informuje, že úmrtnost je i přes zvýšený výskyt choroby nepatrná, tak kde je problém? Kdyby aspoň tuhle informaci tutlali, tak neřeknu. Dneska je vyloučeno se jakkoli zmínit o jakékoli nemoci, aniž by to vyvolalo hysterický povyk o padoušských farmaceutických firmách, achjo.

8 0
možnosti

J28a79n 72M62e32r88t42a

6. 11. 2013 1:11

Zato tady v tom článku by se nešvarů našlo hned několik.

2 0
možnosti