Je to ta samá osoba? Paní Kleslová? ANO?

Billboardy předvolební kampaně začínají obsazovat všechna volná místa a najednou k nám dolu shlíží zcela „noví“ lidé, téměř nadlidé. Paní Kleslovou jsem viděl sice jen několikrát, ale rozhodně nikdy nevypadala tak, jako na plakátě, který teď zdobí ulice Prahy 10.

ANO, Photoshop, Corel a podobné programy dokáží úžasné věci. Nejde jen o to odstranit pihu či vrásku, ale pomohou „zařídit“ i větší změny zevnějšku.

 

Předem ještě chci upozornit, že se v žádném případě nechci nijak dotknout osoby paní Kleslové (nyní místostarostka za ANO, dříve místostarostka za ČSSD, ještě dříve prý „špionážní pracovník“ - http://www.rozhlas.cz/radio_cesko/exkluzivne/_zprava/555998 ). Chci jen upozornit na zjevně nepovedený plakát, kde paní místostarostka vypadá zcela jinak, než ve skutečnosti a připomínala mi (než jsem byl upozorněn, o koho jde) Marii Rottrovou – možná nějak takto mohla vypadat před 40ti lety.

 

 

Omlouvám se, nemám svojí fotku paní Klesové, kterou bych zde mohl presentovat, a tak jsem vzal za vděk záznamem z jednání zastupitelstva Prahy 10, kde jsem ji koneckonců měl možnost vidět. Omluvte VELMI špatnou kvalitu snímku, ale nejde nám přeci o detaily. Celkově ale musím uznat, že tento obrázek, i když nekvalitní, je mnohem věrnější.

 

 

Vážení kandidáti! Vím, že za to vůbec nemůžete (mohou za to přeci agentury, které vytvářejí mediální kampaň!), ale přesto zvažte, zda byste neměli důkladněji kontrolovat svou vizáž na reklamních materiálech. Obzvláště, když jde o nadživotní velikosti. Přeci se nechcete snižovat na úroveň modelingu či showbusinessu!? My od vás očekáváme mnohem víc než dokonalý vzhled a věřte, že vám i nějakou tu pihu (na tváři) klidně odpustíme…

 

**************************************************

*********************************

***************

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Baše | pátek 5.9.2014 15:45 | karma článku: 22,40 | přečteno: 1440x