Je horší opilý Rus, proruští separatisté či ukrajinští nešikové?

Nějak nás poslední dobou pořád pronásledují slova resp. přídavná jména "ruské" a "ukrajinské".  O mě se o víkendu "otřel" velmi osobně a nepříjemně naznámý ukrajinský Fittipaldi...

Je to hrozné, co se na východ od našich hranic děje. Boje ve městech, střílení po civilistech, likvidace téměř tří stovek nic netušících cestujících v desetikilometrové výšce... Určitě toto je to nejhorší!

Pak opilý Rus nabourá v Praze do zaparkovaných aut a zraní tím šest lidí na chodníku. Potom "hrdinsky" uteče a policisté mu za hodinu a půl naměří 1,5 promile alkoholu v krvi. No, co k tomu říci!?

A do toho sobotní událost, o které ještě neinformaovala žádná agentůra: nějaký ukrajinský neumětel parkoval tak nešikovně, že mi přitom odřel auto!

Jak vidíte, tento "dáreček" zaparkoval tak bravurně, že jsem za svůj volant musel vlézt přes dveře spolujezdce ač na druhé straně měl metr až metr a půl místa! A to jsem byl ještě rád, že neutrpělo moje zpětné zrcátko...

 

Milí ukrajinský bojovníku! Prosím, pokud neumíš zaparkovat s tímto dlouhým Transporterem, tak si prosím pořiď menší bojové vozidlo, např. typu Fabie či Mini Cooper. Bude to tak pro všechny kolem stojící chudáky, kteří budou mít čest seznámit se s tvým "uměním", mnohem mnohem lepší!

*************************************

********************

******

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Baše | pondělí 21.7.2014 19:10 | karma článku: 13,97 | přečteno: 740x