Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Pane Baše, a smyslem tohoto příspěvku je? Že nemáte rád Milana Richtera? To jste mohl napsat i kratším způsobem:-) Pročetl jsem si ten stenozáznam celý a nerozumím, co vás na něm tak pobuřuje. Předpokládal bych, že zrovna podpora místním sportovním klubům je tématem, na kterém se můžou shodnout snad všichni.

0 0
možnosti
RC

Před začátkem zastupitelstva, kde byl přednesen tento projev, byl před vchodem do radnice stánek - točilo se pivo a opékali klobásy pro sezvané fanoušky. Od začátku bylo jasné, že zastupitelstvo podpoří návrh o vrácení "vzdušného" (cca 2 mil. Kč pro všechny kluby), protože návrh předkládala rada, která je složená ze stran jenž mají většinu v zastupitelstvu.

Co bylo zajímavé, fotbalisté to nevěděli (ptali jsme se jich) a přišli bojovat za něco, co už bylo stejně domluvené. Otázkou tedy je, proč byli sezváni?

Přišli ve velkém předstihu, protože již 45 minut před zasedáním obsadili všechny místa (30) v sále pro veřejnost.

Občané, co přišli na projednávání rozhodnutí o miliardové investici do nové radnice se do sálu nevešli a museli stát na chodbě. Rozhodnutí o nové radnici bylo nečekaně staženo a politici odmítli i odpovídat na dotazy shromážděných občanů.

Ale zároveň nenechali čekat shromážděné fotbalisty a  předřadili jejich bod jako první.

Renata Chmelová, aktivní občanka Prahy 10

1 1
možnosti
Foto

Nechutný a slizký projev pana Richtera.  Tahle parazitická kasta, do které pan Richter bezpochyby patří, stále hledá důvody pro prokázání důležitosti své existence.   Nerad bych řekl svým dětem, že nemáme peníze na chleba, protože nám je Richter vzal na sport.

3 1
možnosti