Fanoušek Baníku vypadl z vlaku a zemřel...

Tedy, ne že bych to někomu přál, ale ... kolik toho asi měl vypito, že? A kolik nás asi tak stojí takový jeden pitomý fotbalový zápas?

Když pominu ztráty na životech - kdo ví, jestli se ještě ona inteligenční jádra obou klubů někde patřičně nezrubou - tak mám na mysli to, kolik lidí tráví sobotní odpoledne jinak, než by muselo. Jen nějakých 610 policistů čeká na Letné na ty, co dojeli. Další policisté mají službu kdo ví kde všude - dokonce jsem zaslechl v rádiu, že i "v útrobách stadionu"! To je tedy drama! Ale copak se policie netopí v záplavě mnohem důležitější práce než je hlídání ožralů?

Co takhle, že by policie tyto služby poskytovala, ale poté je i našim chudobným klubům vyfakturovala? Možná by potom měla nejen na přelakování všech autíček, ale možná i na věci, o kterých se panu Langrovi ještě ani nezdálo. Pořádáte zápas? Je tam nebezpečí veřejného ohrožení? Dobrá: naši lidé budou přítomni, ale ceny máme takovéhle...

Opravdu nevím, proč by policii, které schází snad všechno kromě nouze, měla zdarma poskytovat servis této, s prominutím, lůze. Takhle už schází snad jen to, aby každé dveře vlaku hlídal jeden psychicky odolný policajt, který bude nalitým ňuňánkům vysvětlovat, že není radno vystupovat z jedoucího vlaku.

************************************
************************
************

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Baše | sobota 10.5.2008 15:40 | karma článku: 24,02 | přečteno: 1760x