Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Jenda Citrón

23. 7. 2009 8:02
No

tak aspoň že jste mu dal to volno v neděli. Myslel jsem, že bude dělat nonstop, ale je vidět, že jste charakter. Určitě je vám vděčný! :-)

0 0
možnosti
RK

Radek0075

23. 7. 2009 2:20
To je blábol.

Ukrajinci zrovna mezi úderníky nepatří a jsou jim svěřovány vesměs pomocné práce, případně takové které připomínají hru s Legem a kde se nedá moc pokazit. Ale aby mezi nima na stavbě pracoval obkladač, nebo dokonce svářeč, to si nedokážu představit. A základy elektroinstaace jsou asi takové: "Podle čáry na zdi vyseká mejzlíkem drážku. " Nevím co je těžkého na betonování, kor když jim na stavbu přijede mix i s pumpou která dopraví hotovou směs kam je potřeba, stačí jen držet vyústění hadice. To by snad zvládnuk každej, včetně práce s vibrátorem (nemyslím tím ze sexshopu).  Osobně umím omítat, obkládat, betonovat, dláždit, zdít, svářet, jezdit s náklaďákem, instalatéřinu i elektroinstalaci zvládám dokonale. Jsem sice především účetní, obchodník a  výrobce textilního zboží, ale mám padesátku, řidičák na VZV i svářečský průkaz (tedy základní na plyn i elektriku). 

0 0
možnosti
RK

Radek0075

23. 7. 2009 2:21
dokončení

Jsem usměvavý a stále v pohodě, ačkoliv toho moc nenaspím. V podvečer jsem stavěl sádrokartonovou stěnu a do teď dodělával účetniství. Přiznání DPH klepe na dveře.      Nechápu proč je tvým idolem zrovna nějakej Ukrajinec, navíc vymyšlenej:-)

0 0
možnosti
BD

Big Daddy

22. 7. 2009 23:44
nevím

proč někdo lepí svou demenci na internet a nevím, proč ty sračky čtu. asi mě těší, že nejsem bloger (idiot).8-o

0 0
možnosti
W

wencap

23. 7. 2009 0:56
Re: nevím

ty nejsi Big Daddy, ale Big Prasse!

0 0
možnosti
D

dino_na_idnes

22. 7. 2009 20:05
Hmmm,

a co Vím brání? Chcete-li být pilným šikovným skromným řemeslníkem, tak do toho jděte. Šikovnost, nejste-li talent od přírody, přijde s praxí. Já to mám stejně, jen místo rukou pracuju hlavou a místo řemesel ovládám leccos okolo počítačů. Jo, je to příjemný život, když člověk není vázán na jednu činnost a stačí mu ke spokojenosti málo. :-)

0 0
možnosti