Ale ano, klidně si dejte medaile!

Naši milí poslanci uvažují nad tím, zda by spodní komora (nebo dolní či jak si to říkají) mohla dávat vyznamenání samostatně bez schválení sněmovny lordů, tedy pardon, v té vrchnější komoře. A navíc nošení medailí má tak pěknou historii...

Prý uvažují i o tom, že by mohli být vyznamenávání i samotní poslanci. Inu, tomu říkám nápad! Že by ve sněmovně nebylo vážnějších a důležitějších otázek na řešení? Že by v naší vzkvétající republice už nebylo nic užitečnějšího k vyřešení?

Asi ne, asi vše funguje a veškerá legislativa šlape jako hodinky, takže není co vylepšovat...

Takže co lepšího než po dobře vykonané práci i nějaká ta odměna ve formě metálu? Nějaké ty peníze jsou príma, výhody cestování zdarma a ostatní výsady privilegovaných jsou také fajn, ale... medaile, co se dá připnout na hruď, to přeci jen není!!! Proto vzhůru k tomuto smělému činu a odsouhlaste si vzájemné odhlasovávání medailí. V podstatě je jedno, za co to bude. Jen bych se přimluvil za to, aby ten, kdo medaili obdrží, ji byl povinen nosit celodenně a celotýdenně na viditelném místě. Jinak by to totiž bylo vyslovené mrhání penězi daňových poplatníků :-).

************************************************

***********************

*******

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Baše | pátek 18.4.2008 21:16 | karma článku: 16,23 | přečteno: 1036x