Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

To je kvalitní Pavlův obrat. Nejdřív, že válka musí pokračovat a že Ukraina nesmí prohrát a teď řeči po míru. Na to už jsme u něj zvyklí. Kdysi kariérní komunista neváhal v listopadu 1989 odhodit stranickou knížku a přejít k imperialistům

3 6
možnosti
JL

Pane Jane Bartoňi. Pisete zde sve uvahy skoro denne. Jako obcan inklinujici k leve strane, mate NEKDY i rozumne uvahy. To nemohu obejit.

Vsak dnes je to presne ta levicatska retorika o prezidentovi a jeho vyrocich. Kazdy novinarsky idiot si muze s jeho projevu vybrat co je pro nej potrebne. Nenarazim na "dulezite", protoze je to mimo vasi schopnost pro tu vasi retoriku pouzit.

Jako novinar by jste mel vedet, ze brat politikuv projev ihned po jeho vysloveni a delat hluboky zaver, je to ukazka bulvarniho novinare ktery se ridi lidmi ctouci ten jeho bulvar a potrebuji denne byt nakrmeni senzaci lidi, kteri jsou znami. Kdyz se podivate, i tento denik nam prinasi mnoho "uchvatnych historek a fotografii" pro uspokojeni casti ctenaru.

Musim uznat, ze vase snaha ma tech bulvarnich ctenaru dnes vice nez obvykle. Nedivim se. Mluvite o hlave statu, kde se pri uvaze projevuje jeho dvoje citeni. Jedno, jak by si pral vse dobre pro Ukrajinu a to druhe, byt realisticky a rici neco rozumnho.

Mnoho z tech 30% obcanu, kteri jej nevolily, vam dnes zatleska. Ta rozumna cast bude usuzovat rozumneji. Jako na priklad pan Bicera. To myslim vazne.

4 1
možnosti

Dal jsem vám plus, ale s tím panem Bicerou běžte pěkně do prdeháje.

1 0
možnosti

J54a89k54u63b 94Š59o12l45c

20. 5. 2024 13:31

Vůbec bych se nedivil, kdyby se ukázalo, že Pavel je 30 let na ruské výplatní pásce.

0 3
možnosti
PB

...... voni podle teho, jak sa zrovna vyspijou a ty názorový veletoče pak podle teho vypadají,- první "chcimírové" byli Turci (Istanbul) a následoval telefonista Macron, plynař Schroder, nestor diplomacie Kissinger, sluha boží Papá František,- mírový iniciativy Brazílie, Číny, ale i RF a Ukrajiny!,- ...... pak dlouho nic a následovala slavná, akceschopná Guterresova OSN! Tak vono jako "chcimírů" by bylo dost, včetně Pávka, kterej shání cca milas dělostřeleckejch (mírovejch) nábojů, ale porád to sou enem povinný kecy a nic neřešící summity, protože proč?,- protože USA "řídí kokrhání"!

5 2
možnosti
PC

Obrat v rétorice současného prezidenta? U něj naprosto nic výjimečného. "Své" názory mění jak ponožky a velmi rád si pokaždé zanechává otevřená zadní vrátka. Proč asi, že?

11 4
možnosti
JZ

o obratu by se dalo hovořit kdyby lidé jako tento bartoň pochopili, že všechna česká rétorika a vzteky ohledně ukrajinské války nemají na tu válku žádný vliv. Je to válka mezi dvěma nejsilnějšími armádami Evropy a dvěma nejzavilejšími národy světa, jedné straně jde doslova o kejhák. Naproti tomu, Česká republika je bezbranný trpaslík pověstný zejména svou dvojtvářností. Jakékoliv české výroky o této válce jsou tedy určeny pouze a jenom domácím konzumentům a odráží pouze vnitropolitické české rovnováhy a potřeby

1 3
možnosti
Foto

Nepřeceňoval bych roli českého prezidenta.

5 0
možnosti

A napadlo vás třeba, že válku lze zastavit také tak, že masívní pomocí Západu Ukrajině se Rusku znemožní další postup a nastane patový stav, ideální pro jednání? K jeho výsledkům jsem ale skeptický, protože Rusko nikdy nepřistoupí na možnost vstupu Ukrajiny do NATO, protože tím by vlastně popřelo celý smysl své "speciální vojenské operace".

4 0
možnosti
DR

A tu masivní pomoc tam bude obsluhovat kdo? Mimozemšťané?

2 1
možnosti
Foto

A Vy jste názoru, že válku není třeba zastavit? Vždyť po tom váš mírový sbor stále volá!

4 0
možnosti
LP

„Potřebujeme zastavit válku a začít debatovat o budoucím uspořádání.“ Tak odpověděl prezident Petr Pavel na otázku moderátorky Sky News, zda by nyní měla Ukrajina začít vyjednávat s Ruskem a ukončit boje.

Dále:

„Musíme být realisté. Bylo by naivní říkat, že Ukrajina dokáže znovu dobýt okupovaná území v dohledné budoucnosti. Rusko se jen tak oblastí, které okupuje, nevzdá. Potřebujeme zastavit válku a pak začít debatovat o budoucím uspořádání. Mohl by vzniknout nějaký druh kompromisu, ale ne bez souhlasu Ukrajiny, Ruska a zemí, které budou garantem této dohody.“

Výše uvedené řekl Petr Pávek.

A teď k vám, pane Truhlíku. Tohle celou dobu říkáme my Chcimíři a dezoláti - že Russko se některých oblastí, minimálně Krymu, nikdy nevzdá.

Vy Chciválkové celou dobu jen tvrdíte, že jediná cesta je ruSSáka zahnat zpět do zemljanek.

7 1
možnosti
  • Počet článků 2686
  • Celková karma 29,14
  • Průměrná čtenost 2015x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články