Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Premiér ve střetu zájmů je. Bohužel za 30 let "svobody" jsme střet zájmů a s tím sílící riziko korupce (zneužití veřej. peněz) rozhojnili; např. ve správní radě Všeobecné zdravotní pojišťovny by neměli být masivně zastoupeni lékaři, protože mezi pojištěnci výrazně převažují nelékaři a nezdravotníci.

0 0
možnosti
PJ

Trochu pomatený článek. Babiš je jednoznačně ve střetu zájmů. Nechce mi někdo namluvit, že 2. nejbohatší člověk v ČR přišel k majetku usilovnou a poctivou prací ? A jen AB je totálně čistý bez poskvrny ?

1 3
možnosti
ZB

To ale nikdo netvrdí. Babiš přišel k bohatství jako mnoho dalších boháčů v Česku. Využil Kuponové rozkrádačky.

1 1
možnosti
ZB

Za komunistů bylo hodně udavačů a pomlouvačů naší země, dnes tomu není jinak. Lidovci jsou v Česku politicky na vymření, a tak udělají vše pro svoji záchranu v EP. Lidé by si měli dát pozor na to, koho a kam volí!

2 0
možnosti
PJ

tak jednoho z těch udavačů máme premiérem, co víc k tomu říct.

2 1
možnosti

Agrofert si podal žádost do EU o dotace a mimo cca.1.6 mega dostal.Opozice navrhla zákon antibabiš a parlament ho schválil a Babiš jednal podle zákona a převedl agrofert do svěřeneckého fondu bez výhrad opozice.Schválený zákon je navržen hloupě jako je celá opozice.Takže opozice absolutně selhala. Tak jedou do EU a je proveden audit po kterém opozice řvala !!!! zveřejnit a to okamžitě.A zase absolutní selhání opozice Tajný dokument nelze zveřejnit PODLE stanov EK .Opozice nezná zákony ČR a stanovy EU.Bohužel Babiš nemá žádnou konkurenci v žádné z parlamentních stran. Politický amatér protřelé profíky zcela jednoznačně sfoukává jedním nepříliš intenzivním výdechem.Opozice musí hledat svého "mesiáše" intenzivněji.

6 0
možnosti
MR

Z pana Bartoně je mi smutno už dlouho, používám ho jako vzor pro vysvětlení "nezničitelný čecháček"

4 9
možnosti
JS

Připadá mi, že ANOisté jsou snad schopni za svého vůdce snad i položit život. Je to srovnatelný fanatismus jako v Německu ve 30-tých letech.

4 10
možnosti
ES

Můzete nám prosím sdělit jméno premiéra který byl lepší a lépe pracoval pro ČR nez současný? Děkuji .To jméno by mě zajímalo.

4 0
možnosti
JA

J56i67ř14í 74A87l17e95x77a

21. 6. 2020 12:00

Vy anoisti jste ukázkovou demonstrací přísloví zloděj křičí chyťte zloděje. ;-DRv

4 12
možnosti

M18i50r63e61k 64Ř54í80h15a

21. 6. 2020 7:37

Autor má prvadu minimálně ve dvou věcech. Dotace na hektar Babiš ovlivnit nemohl a jejich čerpání není žádným střetem zájmů. Tyhle dotace Agrofertu nikdo sebrat nemůže (ani jinému subjketu v ČR). A tím jak do Babiše šijou naši europoslanci si tady doma volby nevahrajou. Ti co Babiše nemusí, ti ho volit nebudou a jeho voliče toto neovlivní. Znám pár lidí co ANO volí a pro ně je Zdechovský a spol bonzák a řada dalších nepublikovaných výrazů. Možná by pomohlo, kdyby se voliči pidistran jako KDU TOP s STAN rozhodli dát hlas ODS nebo Pirátům, To jsou v současné době jediné strany s potenciálem utvořit koalici a ANO porazit. Pokud ANO stratí hlasy, přelejou se do ČSSD, KSČM nebo SPD a současná opozice bude opozicí dál protože ty hlasy zůstanou na proti straně. KSČM i ČSSD se řítí do zapomění ale pokuid je posílí hlasy odpadlíků od ANO tak nebude šance na jinou vládu další volební období.

13 1
možnosti

Přesně tak. Není co dodat.

2 1
možnosti
IH

Taky jste si všimli, jak pan Bartoš (hlásná trouba Babiše) je neustále v nabídce blogů na hlavní stránce?

7 7
možnosti
MK

A nemůže tomu tak být mimo jiné i tím, že pan Bartoň přichází s kvalitní analýzou tématu a své názory podkládá fakty a argumenty?

15 3
možnosti

Kdyby Babiš "sekal Latinu", tj. prosazoval Euro, tahal sem migroše apod., tak by mu byl onen sttřet zájmů jistě tolerován.

23 3
možnosti

Myslím, že ne. Babiš je nový, kvůli svým financím realtivně nezávislý. Ohrozil koryta pro klasické strany.Babiš je proevropský a dělá vcelku normální politiku. Vychází více vstříc přáním lidí v oblasti imigrace. Což se bere jako populismus. Ale hlavní důvod je, že to je to tzv. přivadrovalec, který uzmul koryta a možnosti pro staré kádry.

11 2
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články