Foto

Stále mne fascinuje, jak se všichni ti chcimírové obracejí výhradně na Ukrajinu, aby přistoupila na příměří a mírová jednání. Proč se nikdo s podobnými požadavky neobrací na Rusko?

OD

O12t16a 79D78v50o15r43a80k

4. 7. 2024 10:20

Protože Rusko je přece v pozici napadeného státu a musí se bránit ukrajinské rozpínavosti

JB

J55i73r12i 74B81o45r

4. 7. 2024 8:42

"Vyjednat jaké území si může Moskva ponechat" O to Putinovi jde. Co se takhle zeptat Ukrajiny. Vydáním Sudet světový mír nenastal. Je to jako pres kopírák.

RW

Ukrajina se části území vzdala již ve chvíli, kdy obyvatele těchto území zbavila občanských práv a fakticky vůči nim přestala plnit povinnosti státu.

MP

A v době, kdy se Orbán snažil přesvědčit v Kyjevě Zelenského o tom, že by měl uzavřít příměří se jeho ministr zahraničí čile baví s Lavrovem. Prostě vůbec není proruský. Ve výsledku oba dva, Orbán i Trump nabízejí Ukrajině mír dle požadavků Putina. Tedy ztráta území, nevstoupení do obranného svazku a oslabení armády, aby se příště nemohla bránit.

HH

To je vážený diplomacie. Ta Vám však nic neříká, jak je z Vašeho příspěvku vidno.

Foto

Mír se sjednává vítězstvím a nikoliv ujednáním. Mír za jakoukoliv cenu, má jednoduchou možnost – kapitulovat.“ Bojovat za něco je lepší než žít pro nic.

HH

Opravdu? Tak já někoho porazím, ukončím válku a pak se s ním budu handrkovat o míru? Trochu nelogické.

RW

přístup USA k Evropě je vidět již řadu let (bez ohledu na to kdo je aktuálně v USA prasidentem) - USA vytváří po celé Evropě vlastní základny stojící mimo struktury NATO i mimo pravomoci konkrétní země. USA už se velmi dlouho připravují na "obranu svých zájmů" na území Evropy, plně pod kontrolou Pentagonu...

Foto

Během příměří by se mohly uskutečnit na Ukrajině volby s eventuálním referendem, kde by Ukrajinci mohli dát najevo postoj vůči členství v NATO.

Foto

Vy jste mne pobavil. Dejme tomu, že Ukrajinci se v referendu rozhodnou, že chtějí do NATO. To pak bude muset Rusko akceptovat, že ano? Navíc vstup Ukrajiny do NATO by ještě musely schválit všechny členské státy a třeba Maďarsko a Turecko by mohly dělat problémy.

  • Počet článků 2677
  • Celková karma 30,09
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články