MK

Zahradil to vidí reálně. Bohužel, prozatím vládne v ODS eurohujerské, fialové křídlo.

OS

"Pokud ODS něco zásadního chybí, je důvěra ve vlastní sílu. Koalice SPOLU je doslova a do písmene východisko z nouze. Začít se proto musí od shora a do čela ODS se musí postavit odvážní lidé. Nemusí krásně mluvit, ale musí mít odvahu současnou stagnaci a defétismus (jenom v koalici SPOLU máme šanci na lukrativní posty) vymýtit."

Tak to je každopádně hodně upřímné vyjádření. Straně nejde ani tak o lidi, obyvatele českého státu, ale o ty lukrativní posty. Takže zase už jednou docela jasně vím, koho volit nebudu.

JB

J34i72r47i 36B33o20r

20. 6. 2024 9:15

Tak vidím, že by se vám Zahradil hodil. Přibalit k tomu Motoristy a V. Klause, potom se spojit s ANO. To by se líbilo i Komarkovi.

VR

Jako novináři jsme měli ze Zahradila vždycky spíš srandu, protože o přestávce s oblibou vběhl mezi nás s dotazem zda s ním nechceme udělat rozhovor. Pak kamsi zmizel (tedy do Bruselu) a nikdo po něm neštěkl. Zato začal štěkat on, když se jednalo o znovupostavení mariánského sloupu na Staroměstském náměstí. Při odhalení spolu s partou ctitelů Franty Sauera a Lenkou Procházkovou řvali jak pominutí a tak jsem si ho po dvaceti lety zase všiml. O tom, že by v Bruselu udělal něco smysluplného nevím.

JK

J85a29n 66K56l16á50s46e31k

20. 6. 2024 14:50

Zahradil byl 20 let v Bruselu a myslel si, že tam bude napořád. Teď když tam musel skončit, tak jen kritizuje. ODS by podle něj měla opustit SPOLU a bavit se s Babišem a Turkem. Tak Turek zatím v žádné straně není a spojením s Babišem by si podřízla větev. Jak by mohla fungovat s někým, kdo sbírá hlasy dřívějších voličů komunistů? To by mohl Zahradil vysvětlit. Stačí si vzpomenout, jak po vzniku opoziční smlouvy si v dalších volbách Špidla namazal Klause na chleba.

AM

A64d35a24m 47M30a16l79ý

20. 6. 2024 9:45

Zahradil je Klausův člověk. Proč zůstal v ODS? Asi, aby ji rozkládal zevnitř!

Foto

Na to si tam do politbyra zvolili daleko schopnější záškodníky.

Foto

Jan Zahradil nechce vidět, že nebýt koalice SPOLU, Petr Fiala by dnes nebyl premiérem a ODS by byla stále v opozici.