Autor článku zřejmě očekával, že po skončení konference Putin nechá stáhnout ruská vojska z Ukrajiny a odebere se do mužského kláštera, aby se zde do konce života kál.

AM

A29d66a60m 34M61a76l16ý

17. 6. 2024 10:30

Další expert, který vytahuje "mírovou" dohodu, kterou měl Putin připravenou na moment až obsadí Kyjev. Přepočítal se. Ale proč ten cár papíru s ruským diktátem ještě nepoužít, že?!

Mír bude! Až Rusko přestane se svým barbarským nájezdem!

AM

Tak dáme Putinovi medaili, ne? Vždyť on je to vlastně mírotvůrce, který sice srovnává ukrajinská města se zemí, porušuje mezinárodní právo i jakékoliv kulturní zvyky a zabíjí tisíce lidí .......... ale on to přece Vladimír myslí dobře, ne že ne, to je třeba vidět...

RK

První větu by vám češtinář omlátil o hlavu. Navíc by mě zajímalo, jak se na konferencích vyrábějí hmatatelné výsledky. Na pár jsem byl a ani jednou se nám to nepovedlo.

Foto

Pan autor asi očekával, že mu to vytisknou slepeckým písmem. Kromě toho, víme, co on nejraději ohmatává?

JH

J62a11n 57H28r83u36š21k49a

17. 6. 2024 8:14

Největší tragédií Evropy je Rusko...úplně zbytečná zem a zbytečný národ...bez nich by bylo prakticky všem lépe a to i zpětně do historie. Banda opilých negramotů, kteří dokola drancují své sousedy. Vytlačit za hranice oplotit a nechat být...

Foto

J23a39n 62Š27i64k

17. 6. 2024 8:34

Nevím, jaká je Vaše představa o diplomacii. Ale jestli jste si myslel, že se na setkání skoro stovky zemí tisíc diplomatů dohodne, tak na to asi nelze nic říct. Nebo, co jste si myslel, jak to funguje? Že se někde v pozadí sejde Biden s Lavrovem a Billem Gatesem a všechno vyřeší? Tohle je právě problém lidí. kteří žijí v tom, jak se uzavírají dohody v demokratických zemích. Jo, ano. Kdyby se sešel Putin s Kimem a Lukašenkem, tak druhý den budete mít jasno. Jenže oni jaksi o míru jednat nechtějí a chartu OSN trhají na cáry. Proto ty bláboly o míru jsou sice hezké, ale úplně k ničemu. Hezký den

Foto

Ona ta konference mohla být zamýšlena jako diplomatický nátlak na Rusko, ale z toho si Rusko nic dělat nebude, jak to činí i doposud.

Foto

On i ten návrh mírové smlouvy z dubna 2022 byl v podstatě kapitulací Ukrajiny, země by se stala vazalem Ruska. A kdo má pak věřit nějakým ruským zárukám, když krátce předtím Ukrajinu přepadlo.

JH

J57a17n 16H61a93r54v92a39n

17. 6. 2024 9:08

Není pravda, že konference skončila bez hmatatelných výsledků, kdo chce, ten si je nahmatá. To jen chcimírové nechtějí hmatat!

PB

..... tak autor píše, "bez hmatatelnýho výsledku",- ale někeří zdejší zavilí mírotvůrci oponujou tím, že "NĚCO" nahmatali, však zdráhají se nám prozradit kde a co si vlastně nahmatali,- ..... vono, při takovejch zásadních summitech vo ničem, sa prioritně řeší uhlíková stopa a přesně tímhle bych hlubokou analýzu tohodle mírovýho potlachu začal

RK

Byl tady jeden takový, starý...a blábolil velice podobně. Myslel si, že je moudrý a vtipný... no, a už tu není.