JM

J47a44n 31M30a34r23e48k

12. 6. 2024 16:15

Pokud je jedná o Frantu Klímu, tak souhlasím.

JK

Musíme si zničit klima - za každou cenu. Nelze si nevšimnout zásadní ekologické změny proti době komunistické krutovlády. Pročpak asi nyní lze lovit v řekách ryby a kyselé deště jsou minulostí? 3% vědců žasnou jak se to samo opravilo a spolu s vámi nás ženou zpátky do doby, kdy vám po dešti slezla barva z deštníku, smrad se šířil okolo našich řek a laguny prakticky všech výrobních podniků hostily maximálně ropáky pana Svěráka.

Věřím, že extrémních názorů je menšina, málo je těch co chtějí zasmradit naši zem a málo je těch co by ve jménu čisté přírody civilizaci nejraději zlikvidovali. Takže rozumně se v tomto řídím vědou a ne vírou. Důkazy tu jsou stačí se rozhlédnout.

Foto

Zločinci zkazí každou dobrou myšlenku, natož zvrácenou ideologii. Vidím to podobně, jen v tom konci jsem optimističtější. Už se to obrací v celé Evropě.

Foto

'Greendeal má ve svém důsledku velmi podobné účinky na politiku jako někdejší komunismus'

Komunismus byl udržován ruskými tanky, zatímco greendeal je udržován jen leností občanů.

OS

Ono se to začne obracet, protože budeme chudnout a záviset více a více na Ázii, Americe a možná už i na Antarktidě. Ale aby nebylo pozdě a z Evropy nebyl čistý skanzen chudáků bez vlastní výroby, odkázaný na ty, co myslí hlavou a nepapouškují blbiny gryndýlu.

JK

J58a20n 24K54y49š42k16a

8. 6. 2024 19:28

Dobrá, pochopil jsem, že vy nepoapouškujete. Ale není to málo? Neměl byste sám nějak přispět k tomu, "abysme nechudli, abysme nezáviseli na Asii aby z Evropy nebyl skanzen bez vlastní výroby"?

  • Počet článků 2669
  • Celková karma 30,44
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články