Foto

To si opravdu do této doby nikdo nevšiml, že Biden trpí stařeckou demencí?....spíš se zjistilo, že už to nejde zakrýt. Tak hlavně, že Fiala má fotečky a videa z návštěvy a nezaznamenal, že starý pán je mimo?

Tak snad jste nečekala, že premiér Fiala po návratu domů svolá tiskovku a sdělí veřejnosti, že podle něj trpí americký prezident stařeckou demencí. To by byl diplomatický majstrštyk.

DR

Naprostý souhlas, ani se to nedá nijak hlouběji komentovat. Stařec nad hrobem a největší americký kašpar a šašek. Tenhle prezidentský výkvět je bohužel krásným obrázkem toho našeho zaoceánského vzoru.

JR

J78a38n 34R18á71ž

29. 6. 2024 14:15

Prezidentské volby v USA budou mít velkou podobnost s prezidentskými volbami v ČR. Velká množina voličů bude volit toho kandidáta, který podle jejich názorů je sice hodně špatný kandidát, ale přece jen je v jejích očích lepší variantou volby než jeho konkurent.

Řekl bych že na adresu obou prezidentských kandidátů lze říci totéž, co divák debaty mezi britským premiérem Sunakem a šéfem labouristů Starmerem, který se na závěr přihlásil a řekl asi toto: "Myslíte, že tito dva panové jsou to nejlepší, co Velká Británie vyprodukovala?" (volně řečeno, přesně si to nepamatuji, ale smysl zůstává).

Foto

Nevýhodou těchto televizních debat je to, že diváci ani tolik nevnímají, co kdo říká, ale spíše je zaujme, jakým dojmem oba kandidáti působí. Biden tak působil poněkud zmateným a ospalým dojmem, kdežto Trump jako energický člověk.

Poprvé se to projevilo kdysi v první americké debatě prezidentských kandidátů mez J. F. Kennedym a Richardem Nixonem. Nixon prý argumentoval lépe, ale proti uhlazenému mladému Kennedymu nepříliš dobře oholený Nixon vypadal jako gangster.

Tragédií ovšem je, jaké dva prezidentské kandidáty dnes v USA demokraté a republikáni nabízejí.

  • Počet článků 2672
  • Celková karma 30,00
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články