Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Lživý článek autora pokud se týká Covidu. Na počet obyvatel a úmrtí na Covid jsme byli sedmí nejhorší na světě! Buď to autor neví, nebo to záměrně zatajil. Tedy podvod.

0 0
možnosti

Jaký faul?!

ČR si v rámci covidové epidemie nevedla nejlépe a to je fakt.

Vláda A. Babiše v tom má svůj podíl a to je fakt.

Počet mrtvých dle krajů dobře koreluje s počtem voličů ANO a to je fakt.

2 5
možnosti
LJ

Je to stejny faul jako bezne pouziva Babis. A ano, byl bych radeji kdyby vlada nefaulovala a nesnizovala se k metodam AB.

Sam Babis ve zminovanem vystoupeni pouzil faul jako hrom kdyz kritizoval ministra za nedostatek antibiotik, kterymi CR trpi uz od dob jeho vlady. Staci pouzit google a clanku vam vyjede hromada.

Obecne vzato, politicka kultura klesa a dost me mrzi ze i u soucasne vlady. Na nekulturnost AB jsme si jiz uvykli.

2 5
možnosti
JO

Stejně jako argumentovat výší deficitu státních financí. Ti co to zavinili, teď nejvíc řvou. A víme, jak by to vypadalo, kdyby vládli ONI, ANI, ANO????

3 2
možnosti
LJ

Dnes na diskuzi priznivci ANO tvrdili, ze deficit AB je neobjektivni faul , protoze byl covid.

Co na to dodat? Asi nic.

1 3
možnosti
MO

Hele, kdyby se ten mamlas nepokoušel „švédskou cestou“, promořováním „rýmičkou, co zabila jenom tři sta lidí“ a svejma vánočníma nákupama blbých pár měsíců před dostatkem vakcín zachraňovat českou ekonomiku, tak těch mrtvých mohlo být o deset dvacet tisíc míň.

Podělali to.

2 4
možnosti
MB

Pro ten nesmysl, který jste právě napsal, máte nějaké podklady? Nebo jen zápisky z katedry dojmologie na VŠŽ?

Těch mrtvých mohlo být méně hlavně v okamžiku, kdyby fungovala přednemocniční péče a lidi nebyli odkázáni na "zavolejte si záchranku, když se to zhorší".

2 4
možnosti

To je pravda, zejména v situaci, kdy vláda zachránila "tisíce mrtvých" a dokonce nějaké ty motýle.

1 10
možnosti
ZD

Vaše argumenty jsou takové.... takové opravdové a hodnotové.

7 1
možnosti
ZD

Z jejich úlety si kde kdo dělá oprávněnou legraci. Je vůbec někdo kdo od ní slyšel rozumný výrok ?Pronesla někdy něco nosného ?

6 3
možnosti
VS

Pekarovou snad nemá ani cenu už komentovat, tak hloupé stvoření se jen tak nevidí....

10 5
možnosti
TM

T30o36m81á42š 83M61a40r95e59k

31. 10. 2023 10:06

No trochu je to faul, ale kdybychom jako měli pískat rovinu, což autor ani náhodou nechce, tak bychom mohli vytáhnout asi tak padesát faulů opačně - třeba házení inflace na tuto vládu, když jedenáct z deseti ekonomů potvrdí, že základ položila nesmyslnná výdajová expanze v roce 2021, kdy všechny inteligentně řízené země schodek snižovaly, jenom paní Alenka ho hurónsky eskalovala. Navíc bych tedy doporučil přiopomenout si ty časy a totální zmatení vlády, která měla za den tři tiskovky a na každé bylo prezentováno jiné rozhodnutí. byl to bordel na kolečkách pod řízením schizoidního psychopatického mikromanažera.

8 3
možnosti
LH

Proč inflaci na tuto vládu? To je jednoduché, když inflace klesá, tak je to díky zavedeným vládním opatřením, jak se pochválil pan premiér. A logicky, naopak, když inflace stoupá, tak to je tím, že vláda něco nezavedla.

2 1
možnosti
Foto

J21a36n 20S23v65a52t88e18k

31. 10. 2023 7:43

Dovolil bych si nesouhlasit s autorkou. Ve skutečnosti jsou (doplň si sám dle libosti) oba - Adamová-Pekarová i Babiš.

Nicméně invektivami vůči Válkovi si začal Babiš.

On si totiž ve své ANOfertí naivitě nevšiml, že s nedostatkem léků bojovala celá EU a že systém umožňoval přeprodej léků do země, kde distributor dostane více, třeba do Německa.

Prostě s tím bojovala celá EU.

Podobně celá EU bojovala s covidem (někde lépe někde hůře).

Co však je pravda, že jsme se z covidového premianta (první vlna nás i s ohledem na počáteční drastická opatření prakticky nezasáhla) stali "černou covidovou dírou Evropy"... Po zvládnutí první vlny totiž přišlo vítězství na Karlově mostě (kdo neví, o co jde, šlo o pověstnou hostinu), nějaký ten klub, a nakonec slavné "odvolávám, co jsem odvolal, a slibuji, co jsem slíbil", kde šel od válu první ministr zdravotnictví, který chtěl původně pro děti poněkud pomalejší návrat do školních lavic (po dovolených a prázdninách), což se Babišovi vzhledem k nějakým těm volbám nehodilo... a výsledek se dostavil - mladá generace se celkem správně vzájemně nakazila (pro ně to nemělo vážnější dopady) a pak před Vánoci 2020 se všichni ti bezpříznakoví vydali k prarodičům na prázdniny. A abych netvrdil, že za vše mohou ty Vánoce, ti prarodiče, kteří "měli to štěstí/smůlu", že kvůli nedostatku bydlení pro mladé žili spolu s nimi, často "uvolnili již navždy své byty té mladší generaci" již před Vánoci...

Lidská paměť je krátká, zejména nepříjemné věci zapomínáme velice rádi.

Jediná pravda je, že by všechny ty celosvětové covidové náklady měly být naúčtovány Číně. Kdyby udělali čínští komunisté tak drastická opatření hned zkraje nákazy (jako později), jak požadoval ten doktor, který byl za to perzekvován a který nakonec na covid sám zemřel, svět si mohl odpustit veškeré covidové třeštění.

Mimochodem to je to jediné, s čím souhlasím s Trumpem - byl to "čínský virus"!

2 12
možnosti
MB

Pitomci byli a jsou v řadách opozice i vládních politiků.

Jak například vysvětlíte neochotu našich nyní u koryta fungujících autorit k jakékoliv reflexi doby covid games? Nad dobou kovidovou se zavřela voda, nikdo nic neřeší, nikdo nic nevyšetřuje, maximálně se jednou za čas objeví Leopardík a nechá se píchnout do levého a pravého ramínka.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články