Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Váš příspěvek pouze dokazuje, jak krátkou paměť máme. A co přineslo ono krátké uvolnění před Vánocemi 2020 jehož následkem jsme se stali nejhorší zemí na světě po následující období, jakkoli jsme předtím patřili mezi premianty. Váš příspěvek očividně není motivován potřebou objasnit pravdu, ale spíš napadením politického protivníka, který nepříjemnou pravdu připomenul.

7 7
možnosti
MB

Krátké uvolnění před Vánocemi? Myslíte to testování pomocí šmejdských antigenních testů, které spoustě uživatelů přinesly falešné uklidnění, že oni kovid nemají, přičemž se mohli nakazit ve frontě na test či být falešně negativní?

3 2
možnosti
VH

Zdá se, že už spousta lidí zapomněla, jak za covidu ten mikromanažer, Velmistr Chaosu a jeho spolek břídilů "vládli".

Já ne.

13 8
možnosti
MB

Břídil ruku v ruce s opozicí, která mu nakonec pomohla realizovat všechno. S opozicí, která pomáhá zametat kauzy pod koberec. Na to je potřeba nezapomínat.

10 1
možnosti
PC

Pekarovou snad ani nelze slušně komentovat...

Napadá mne však v souvislosti s covid šílenstvím základní otázka:

Kdepak tehdy byli všichni ti dnešní antibabišovci, když jeho vláda doslova tyranizovala své občany a svými "opatřeními" soistqvně porušovala desítky zákonů (včetně lidských práv) a lékaři ochotně na její pokyn porušovali Hipokratovu přísahu? Kdepak byly tehdy Miliony chvilek? Copak zdejší antibabišovští diskutéři?

Většinou vsichni mlčeli... Jen málokdo se tehdy tvrdé šikaně bránil, jen málokdo se odvážil projevit jasný nesouhlas s tehdejším vládou opakovaném a dosud nevídaném porušování Ústavy.

Vše bylo vlastně "v pořádku", policie mohla dle libosti zaklekávat ty "neposlušné", děti nesměly nejdéle z celé Evropy chodit do školy, větsina lidí do práce, platil dlouhodobě zákaz sportu i mimo vnitřní prostory.....atd., atd. Je třeba ještě více tu tehdejši hrůzu rozvíjet? A co tehdejší opozice? Po volbách převzala otěže a v šikaně občanů, zahájené v roce 2020 Babišovou vládou, se dále pokračovalo.

15 6
možnosti
MB

Dovolím si nesouhlasit.

Ale i souhlasit.

Opozice v době covid games šla Bábově bandě na ruku a s hranou neochotou pomáhala v šikaně obyvatel a v nesmyslných lockdownech. Samozřejmě alibisticky, nikdo z mainstreamových politiků si nedovolil vybočit z přizdířství.

Problém nadúmrtí je ale jinde.

Neléčilo se. I přes fakt, že za svoje názory pravidelně schytávám nálety mínusů, si stojím za myšlenkou, že paralen, čaj a záchranka "předepsané" po telefonu nejsou léčení. Na JIPky se zbytečně dostávali nemocní, kteří by při správné péči kovid vyleželi doma. Jenže se jela jedna jediná lajna - nedá se to léčit a kdo to chytne, má smolíčka. A za tuhle situaci má vinu opozice a vládnoucí politikové, protože nikdo neměl mentálně na to jít jinou cestou, než nechávat lidi umírat a stresovat národ nesmyslnými opatřeními, kterým korunu nasadilo netestování očkovaných, které přímo vedlo k jedné z velkých vln. Takže mainstreamoví politici si můžou podat ruce. Krev na nich mají všichni. A MPA je obrovský pokrytec.

8 7
možnosti
MB

Kotel mínusů, argument žádný. Typický iDnes :D

0 1
možnosti
PV

Pekarovou nemá asi smysl vůbec hodnotit... Naprosto přesně to vystihl Rajchl, když napsal:

„Největší důkaz toho, že existuje mimozemská civilizace, je Markéta Pekarová Adamová. Ona nemůže být z téhle země. To nejde... Nikdo tak hloupý se prostě na téhle planetě nemohl narodit..“

16 15
možnosti
LS

Rajchl...

Hloupý jste vy a to extrémně.

Papouškovat hlouposti....

11 7
možnosti
JV

J14i44ř39í 68V44o83l69n97ý

30. 10. 2023 17:39

Kdo byl za covidu nejlepší? Podle mého názoru to byl ten hrozný Lukašenko a Bělorusko. Lukašenko doporučoval práci na poli, saunu a vodku. Opatření byla ještě mírnější než ve Švédsku a hospodářské ztráty neměřitelné.

4 1
možnosti
MK

Vy si berete jen ty příklady, které se vám hodí. To je faul jako prase!

Což třeba toto srovnání. Česko a Švédsko. Populace téměř stejná. Česko 43000 obětí. Drastická opatření. Zákazy nočního vycházení. Zákaz chodit do školy. Zákaz ... prostě kam se podíváš samý zákaz.

A Švédsko. Minimun zákazů (snad jen zákaz akcí nad 1000 osob). Jinak jen doporučení. A obětí bylo 25000. Zhruba polovina.

Ale to se vám asi nehodí do krámu, protože ten rozdíl (18000 mrtvých) jde prostě za Babišem. On ty zákazy vyhlašoval a nikdo ho k tomu nenutil. On byl premiér, on šel do rizika a on to podělal.

13 7
možnosti
LH

Vezměte si spíše Německo, než Švédsko s jeho hustotou osídlení. U nás taky byla doporučení - jak se dodržovala víme...

7 6
možnosti
Foto

Jako váš logický oponent bych mohl uznat, že v lecčems se pravdě blížíte. Při použití objektivních a velmi decentních nástrojů. Problém je však v tom, že neposkytujete porovnání, jen si vybíráte pro svůj útok vždy vám nekonvenující osoby, strany a bloky. Nabídnete pak pro zdání objektivity jakési parametry, které nemusí vůbec nic znamenat.

Výsledkem od vás e vždy jednostranný útok na opačnou stranu a ochrana vašich oblíbenců.

Měl byste si však uvědomit, že pouštět se do debaty v glazé rukavičkách s hnojometem by bylo nejen neúčinné, ale dokonce spíš směšné.

11 5
možnosti
MK
JV

J97i43ř45í 52V39o95l51n84ý

30. 10. 2023 16:04

Od začátku roku do konce srpna zemřelo letos 74 tisíc lidí. Je to chyba Fialy nebo Babiše? Pochopitelně nikdo soudný nepřikládá vinu, spojenou s většinou úmrtí, nikomu. Za covidu bylo 40% problémů spojeno s domovy důchodců a podobnými zařízeními. Ty mají své ředitele a ani jim nikdo vinu nepřikládal.

7 4
možnosti