Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

K12a23r89e25l 88S69t68e87f30l

28. 6. 2023 12:37

V normální zemi by Ševčík nebyl děkanem už dávno. A to za jeho jízdu autem s majackem. To je čistá arogance.

Ševčík není potahován za názory, ale za arogantní chování. To jste nějak cudně přehlédl.

7 2
možnosti
Foto

V normální zemi by už Fiala nebyl premiérem.

3 0
možnosti
PG

Bohužel jsme se dočkali návratu padesátých let. Pouze za tím nepopravuje, pouze zavírá. Ale to zřejmě teprve přijde včetně převýchovy v internačních táborech.

2 9
možnosti
ZZ

Tady názorně vidíte, jak politická angažovanost - a ne skutečné znalosti, vedou ke kariéře i na poli vědy a školství a jak také taková hvězda dokáže lehce upadnout do nelibosti z důvodu jiných politických názorů.

Komunistické praktiky nás provázejí stále.

0 0
možnosti
JP

Docela blábolíte o nepodstatných věcech. Ze Ševčíka se stejně jako z některých nejhorlivějších liberálů a kapitalistů vyklubal proruský troll. Ale podstatnější je asi to, jak vede a reprezentuje fakultu. A tam je problém mnohem větší, odborníky vyštval a fakulta ztratila renomé. Pokud by vystupoval jako Ševčík ředitel základky v naší malé obci, zastupitelstvo by ho odvolalo už dávno bez ohledu na politické názory.

13 4
možnosti
MK

Profesor Ševčík se na rozdíl od rozvědčíka Pavla své minulosti zbavil. To se o vás, bolševicích mysli, říct nedá.

6 14
možnosti
Foto

Můžete mně sdělit, co dělal takový rozvědčík a čím se podle vás zabýval. Naše armáda neznala pojem rozvědčík a proto se ptám.

8 5
možnosti
PK

Mám rád lidi kteří nepapouškují momentální trend (nejen v ekonomice). Mé představy o takové ekonomické kapacitě jsou však o dost jiné než prezentuje děkan Ševčík. Nejen odborné ale i vystupování.

8 3
možnosti
PK

A to nehodnotím "manifestaci" - náhoda, provokace ...

3 2
možnosti
Foto

Jak se zbavit bývalého komunisty? Komunistickým pučem a následným poučením z krizového vývoje.

11 2
možnosti
JS

J47o74s72e39f 78S35u35k

27. 6. 2023 12:41

A ještě poslat do věčných lovišť ty jeho rektální alpinisty a snad se zase z fakulty stane renomované pracoviště na úrovni.

13 6
možnosti
OZ

Ty vaše bláboly jsou fakt jen ztráta času...

23 12
možnosti
JK

J42i45r98k32a 65K48o31r61n

27. 6. 2023 12:15

Asi jeho koníček, jediný....přejme mu to

4 10
možnosti
Foto

„V oborech ekonomie, financí a podnikání jsou primárním ukazatelem akademického vědeckého renomé publikace článků v odborných časopisech, které jsou registrovány v databázi Web of Science. Pohled do WoS ukazuje, že Miroslav Ševčík za svou kariéru publikoval pouze tři takové články. To je na seniorního akademika v oboru extrémně málo i na české poměry, kde je situace velice špatná. Navíc jde o tři nevýznamné publikace. Dva články vyšly v časopise Politická ekonomie, který vydává samotná VŠE, kde autor vystudoval, získal akademické tituly a dlouhodobě a dodnes působí. V branži se takové publikace v podstatě neberou vážně, protože není zaručena nezávislost recenzního řízení. Navíc jsou oba články psané česky (v branži se píše především anglicky), ani jeden nemá jedinou citaci, a navíc jeden z nich vyšel už v roce 1994. Třetí článek sice vyšel v zahraničním časopise, ale dávno před 25 lety, je velmi kratičký a stručně pojednává o výhledu transformace centrálně plánovaných ekonomik. Není to žádný ekonomický výzkum, ale jakýsi stručný názor na to, jak by měla transformace probíhat. Je to navíc textík tří autorů a kromě sebecitace v roce 2013 byl citován za čtvrt století pouze jednou. Pramen : Ševčíkův vědecký přínos zhodnotil pro ČESKOU POZICI Daniel Münich z prestižního společného pracoviště Centra pro ekonomický výzkum a doktorské studium Univerzity Karlovy (CERGE) a Národohospodářského ústavu Akademie věd ČR.

25 6
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Zahraniční publikace jsou vizitkou jak jedince, tak potažmo celé katedry. Pakliže nepublikuje v zahraničním tisku s vysokým impactem, má vypadnout co možná nejrychleji. Docent Ševčík je ostudou celé fakulty a snižuje ji na úroveň učiliště.

28 8
možnosti
  • Počet článků 2661
  • Celková karma 31,26
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články