Nová norma pana Hušáka aneb Huš, huš, račte do Hušákova letadla

Vážení sázející, připravte se na novou normu v přijímání sázek a vyplácení výher. Vzhledem k tomu, že pan Hušák považuje za normální běh sázení, kdy se sázky nevyplácejí, případně se vyplácejí v měsíčních splátkách po 5 %, je možné, že se této praktiky chytí i ostatní sázkové firmy a kanceláře.

 

Je však nezbytně nutné reklamními triky udržet zájem o sázení. Kdyby totiž přestali sázkaři sypat do Sazky, nebylo by z čeho upouštět těch 5% na měsíční splátky lednového jackpotu. Představte si, že i v tyto dny může někdo vyhrát několikamilionový balík. I ten se bude muset splácet po pěti procentech, tak huš, huš, nastupujte do Hušákova letadla, ať to letí jako smetí. A nebojte se, třeba nikdo nic nevyhraje. Počítačové programy lze naučit všechny alternativy.

Trafikanti, kteří zaplatili za zapůjčení Hušákova terminálu kauci, si jistě rádi v neděních OVM vyslechli Hušákův paradoxon: „Každá společnost funguje na základě důvěry, u sázkové to platí ještě ve větší míře.“

Pro závisláky na loterijních hrách připomínám, že v současné době probíhá správní řízení o odebrání licence Sazce k loterijním hrám ze strany ministerstva financí.

Pro ty, co nesledovali OVM, připomínám, že pan Hušák se ve slabé chvilce podřekl a vyzradil, o co v kauze Sazka nyní jde. Podle něj se právě rozehrává  šachová partie, ve které se hraje o to, kdo vydělá a kdo prodělá. Koho by to napadlo, že jo?  To musí být hlava, pane Wachmajster, která tohle vymyslí.

Pro citlivé duše má pan Hušák také nápěv na notečku pro citlivou strunku. Prý jeho zájmem je, aby díky Sazce zůstalo zachováno 20 000 pracovních příležitostí.

Kdyby v OVM seděl pan Hušák v ohromných plandavých kalhotách, ve strakatém saku, s klaunovským nosem mezi zářícíma očima a červeným motýlkem pod krkem šejdrem, jeho proslovům bych dokonale rozuměla a pobavila bych se. Takhle jsem porozuměla také, ale naštvala jsem se. Těší mě, že jsem zřejmě nebyla sama.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jana Šimonová | pondělí 28.3.2011 10:56 | karma článku: 26,86 | přečteno: 2723x