Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Georgis Fasulis

28. 3. 2011 22:42
Nemáte pravdu

Sory, ale Váš článek je dost zkreslený a neodpovídá realitě.

Pravda je následující:

Sazka byla naprosto jednoznačně pro našince v porovnání se zahraničím úplně super. Dosud (před útokem) se nestalo, že by nevyplatila nějakou výhru,byť sebevětší. Splatnost vysokých výher má Sazka 3 měsíce. Přičemž na dřevo musí vyplatit hned 1/2 miliónu -zbytek se splácí nějaký ten měsíc(nevím přesně kolik). Výherce je u nás anonymní a výhru nedaní! Což je obrovská výhoda (zatím -myslím, že Kalousek to brzy zatrhne).

Problémy nastaly až nyní -Hušák to přehnal s megalomanstvím a Aréna ho stáhla dolů. Je to škoda, protože ten kdo prohraje,budou stávající akcionáři -sportovní svazy, ale to si měly uvědomit už před Arenou a nedovolit ji postavit.

Jinak, Hušáka nemusím, ale ti dravci - Kellner, Komárek, Penta atd. Těm opravdu nejde o pár šupů, co Sazka dluží. Těm jde jen a pouze o to Sazku zchlamstnout a dostat se tak zadara k byznysu za 15-20 mld obratu ročně bez jakéhokoliv rizika. To je jejich JACKPOT!

0 0
možnosti

Georgis Fasulis

28. 3. 2011 22:48
Re: Nemáte pravdu

A že pak na sportovce nezůstane z byznysu, který si jinde ve světě dost hlídají, ani kačka, je jasné jako facka. Je to škoda. Mé (nesplnitelné) přání by bylo, až Sazku pozře jeden z našich miliardářů, tak aby se na ně sázkaři vybodli. Prostě trvalý bojkot a všech - a panáčkové by se nestačili divit. Bohužel je to jenom zbožné nesplnitelné přání. Ale ti žraloci, co sazku sežerou, by to zasloužili - ať si taky občas vylámou zuby. :-) Hezký večer.

0 0
možnosti

Stará kára

28. 3. 2011 13:35
Jen drobná poznámka

Takové způsoby výplat sázek existuji. V USA. Vyhrajete určitou částku (týká se vysokého jackpotu) a máte na stole návrh (který je v pravidlech soutěže): Buď dostanete celou částku - ale splácenou v pravidelných ročních splátkách (neúročeno) po dobu deseti let, nebo 60 % hned (a nic víc).  Obé navíc s povinností souhlasit se zveřejněním vaší identity (jinak zase srážka).

To není nic o Sazce či jejím vedení. To jen, abyste se nedivila zase až tak moc.

0 0
možnosti

názorový melírek

28. 3. 2011 13:40
Re: Jen drobná poznámka

ano, vím - mají to v propozicích, je to známá věc, ale je také známo,. jaké jsou propozice sázení v Sazce, jinak dík za věcnou poznámku, JŠ

0 0
možnosti

johnpeters

28. 3. 2011 12:16
Jo,jo,

není nad důvěru,hlavně ve spojitosti s Ušákem! Vždyť už soudruh Stalin kdysi říkal-i já důvěřuji Harwardským fondům![>-]Natož Hušákovi a spol..;-€

0 0
možnosti

ediiti

28. 3. 2011 12:05
Sem jenom zvědavá

o kom bude vědma psát příště.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

johnpeters

28. 3. 2011 12:11
Re: Sem jenom zvědavá

Třeba to bude i o Vás,paní Hušáková!:-/

0 0
možnosti

petrph

28. 3. 2011 11:18
no vidíte a já si myslel

Že přesně kopíruje současný návrh důchodové reformy. 30 let si budete platit do soukromého fondu-a když budete mít štěstí (jako v té Sazce), tak Vám z toho po pár promile měsíčně začne něco vyplácet. Když fond ohlásí že jde do konkurzu, protože ty prachy rozfofroval jinde, tak nedostanete nic,leda se můžete připojit k dalším věřitelům :-)

0 0
možnosti

názorový melírek

28. 3. 2011 11:27
Re: no vidíte a já si myslel

Když Hušákovi seberou Sazku, může založit nějaký penzijní fond. Rozumí tomu, genrovat výnosy a přitom zadlužit firmu umí, sázky přijímá, i když hlásí insolvenci, kachní žaludek má a dokáže lhát s úsměvem a přímo do kamery, tak co by ne ;-D

0 0
možnosti

morell

28. 3. 2011 11:07
Autorka se jeví jako odbornice na Sazku a možná na vše .

Firma pod vedením pana Hušáka vygenerovala více jak deset miliard zisku.

Co jste vygenerovala za svůj život vy, autorko?

Je i to důvodem vašeho diletantského článku ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.