Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jupp

6. 3. 2012 19:28
Pokud se skutek stal,

tak pokud nelze prokazat trestny cin (== umysl) je jedina dalsi moznost hruba nedbalost s neschopnosti. Hruva nedbalost je v civilizovanem state take trestna.

0 0
možnosti
H

Halfunx

6. 3. 2012 14:25
Většina z nás to ví a ostatní tuší,

tak co s tím? Apel na morálku nepomůže a doufat že díky menší kupičce peněz k rozkradení se vyfalují mezi sebou je bláhové. Všichni se snaží o nové zdroje k odklánění a halí to do různých reforem. Školství, zdravotnictví, důchody, různé státní dávky a podobně. Za vším je vypisování nových tendrů na cokoliv. Cílem je napíchnout hlavní penězovod. Pomůže jedině zavřít kohoutky na přítoku do tohoto cedníku. Chce to přímé financování bez úřadů jako prostředníka, při současné globální vyspělosti technologií brnkačka pro každý průměrný mobil.

0 0
možnosti
LC

jáša

6. 3. 2012 14:01
Zřejmě to nebude

ve prospěch ČSSD, jinak by jste uvedla politickou stranu a napsala to tučným písmem . Obecně však máte pravdu paní Šimonová.

0 0
možnosti
JV

omalovánka

6. 3. 2012 10:30
Vaše úvaha je správná

Vyjádření soudu, že se skutek stal, ale nelze ho kvalifikovat jako trestný čin, si můžu (pokud vůbec) vysvětlit tak, že to byl skutek neúmyslný nebo z neznalosti věci ? Potom je mi ale divné, že paní Böhmová, která by měla již mít nějaké zkušenosti ze své činnosti jako úřednice pozemkového fondu, se projevila jako naprostý diletant. A navíc- pokud této úřednici byla svěřena funkce ředitelky odboru MF-tak to již je nad veškerou logiku. Proto si myslím, že Vaše úvaha jde správným směrem.

0 0
možnosti

kdo toho více nakecá

6. 3. 2012 10:46
Re: Vaše úvaha je správná

Hlavně, když už za stejný skutek dostala podmínku dříve, že jo -  cítí se neohrožená a ve své "práci" pro "dobro strany" pokračuje. Jinak to nevidím. JŠ

0 0
možnosti
  • Počet článků 533
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Autorka vystudovala obory kybernetika v dopravě a spojích, automatizované systémy řízení a doplňkové pedagogické studium pro výuku odborných předmětů. V praxi se věnovala práci nejen jako lektor a pedagog na SŠ i VŠ, ale hlavně jako informatik ve středním managementu velkých i malých firem, v projekci systémů pro controlling, plánování a kalkulace.