Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.

Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.

Přihlásit / Registrovat

MK

Skvěle popsané. Danuši jste vystihla přesně.

Nejvíc na zadek dostala Trikolora i když se přilípla k SPD. Takže ji "zastupuje" proruský politický turista David.

MP

Je jen zajímavé, že některé profily blogerů se honosí svými úspěchy a názory, ale opomenou uvést své členství v politických stranách.

LV

Ono se tím těžko chlubí, když dostali nařezáno taky. Jinak Trikolóra, ale to asi víte

Zase ti zlí Pražáci. Nejen, že volí jinak, než by se vám libilo, ale dovolí si mít dokonce daleko vyšší průměrné mzdy než ostatní. Jestli ono to spolu nějak nesouvisí...

LP

Když mohou pražáci naříkat nad venkovem, tak venkov může taky.

LS

Kdybyste byla muž tak bych napsal, že máte slovník a vyjadřování burana.

Já mám zase radost, že se vaše stranická šéfová na rozdíl od paní Nerudové nikam nedostala.

MK

Vidím to stejně. Ani já neznám ženský rod od slova buran.

PB

P43e74t80r 71B27u42r75i65a53n

10. 6. 2024 14:50

Pětismečková koala dostala na zadek...

A víte o tom že v parlamentním porovnání vládních a opozičních stran získala "koala" víc, než opozice? Nebo vám to uniklo?

LP

A proč tam je teda tolik protažených obličejů ?

PZ

Vámi nemilovaná "pětismečková koala", což je výraz hodný konzervativní političky, kterou se nazýváte, zaostala o 1 mandát za vítězem, což je ve srovnání s 1 mandátem Vaší koalice pořád "o parník". Musíte si najít jinou koalu, tady Vás to nikam nevytáhne

MM

Tak jste si poplakala, slzu uronila, oponenty znectila, stejně jako své nevěrné vlastence a život jde dál, že?

JP

Jste ještě mladá, ale řekněme ještě ne tolik moudrá a zkušená. Čím méně toho člověk ví, tím jednodušší a radikálnější soudy. Já jsem jeden z těch, který kroužkoval vzdělaného a jazykově vybaveného Niedermayera. Samozřejmě, lépe zabírá laciný populismus, i když Turek na mne rozhodně nepůsobí jednoduše a hloupě. Jsem zvědavý, jak si povede dále. O tom, kdo má pravdu rozhodne čas. Ale mne se zdá, že elektromobily jsou technologicky zvládnuté a spalovací motory skončí kvůli nízké energetické účinnosti a dražšímu provozu ještě před zákazem.

AT

Jak už říkal Werich: stáří není žádná zásluha. Starý blbec býval mladým blbcem. Tolik k vašemu poněkud samolibému vyjádření. Aniž bych byl příznivcem mladé autorky.

Elektromobily jsou zvládnuté technologicky ale zatím nikoliv ekonomicky. Spalovací motory mohou skončit kvůli dražšímu provozu. Když vytvoříme podmínky pro jeho dražší provoz.

  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3921x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik