Chuť lidského masa: Kapitola 7

Jaké to je skončit tam odkud jste chtěli utéct? Zahrabaní pod hlínou, obklopení tmou a bez naděje na další život? Když poslední co vidíte, je váš vrah…

Kapitola 7: Představení naší nové kolekce - Enn Stail

Čas běží jako voda a já už si nemůžu dovolit ani na chvilku zahálet. Pokud se opět nepřipomenu něčím velkolepým, módní průmysl na mě zapomene.

Vše se nám povedlo s Magi vytvořit v rekordním čase a musím se přiznat, že tentokrát jsem nadšená i já. Uspořádaly jsme velkolepou módní show a zatahaly za nitky, takže se vše odehrává přímo uprostřed náměstí Míru. Molo je dlouhé, a tak jsme vymyslely polovinu rezervovat k sezení pro celebritya zbytek pro běžnou veřejnost, ale už samozřejmě na stání.

Moje zákaznice nejsou jen ty nejzámožnější známé tváře, ale i běžné ženy, takže proč jim nedopřát shlédnout novinek.

Vlastně to byl jeden z jedinečných nápadů mojí milé Magi. Dokonce mě uprosila, aby mohla jeden z našich návrhů rovnou obléct a prezentovat ho tak přímo mezi lidmi. Zároveň tím ukazujeme, že nešijeme jen pro příliš štíhlé, ale i pro normální ženy stvořené z masa a kostí.

Takovýhle potlesk a gratulace všech přihlížejících jsem snad ještě nezažila. V porovnání s předchozími přehlídkami tahle zatím vypadá jako nejzdařilejší. Hosté si u mojí prodavačky z krámku rovnou rezervují modely ve svých velikostech, tak aby si je do obchodu následně přišli jen vyzvednout. Budou je mít vytvořené na zakázku přímo na své tělo.

A tak to má být, chci, aby moje šaty všem perfektně seděly. Musím se přiznat, že tentokrát jsem si ani já neoblékla obyčejné šaty, ale oděla se do tmavě fialové dlouhé róby na bocích s průhlednými průstřihy. Vlečku jsem si nenavrhla, protože jsem se chtěla volně pohybovat, a ne se nechat přišlapávat.

Se šampaňským v ruce proplouvám mezi lidmi a oplácím jim jejich okouzlené a veselé pohledy. Dívají se na mě jak na bohyni, kterou by chtěli uctívat. Je to příjemný a hřejivý pocit, být takto známou tváří. Občas se se mnou chce někdo vyfotit, ale to jsou především běžné ženy, protože celebrity by se k tomuto nesnížily, aby loudily o fotografie se mnou.

Modelky se mi snaží nadbíhat, v domnění, že si tak zajistí místo na mé další přehlídce, ale to se spletly, protože je vybíráme spolu s Magi, a k té se některé nechovají moc uctivě, čímž si zpečetí, že pro nás jdou naposledy.

Modelek je v naší republice spousta, a tak se nemusíme bát, že by došly. Navíc ty známější už se většinou umějí chovat, takže s nimi Magi vychází.

Muži se kolem mě točí, jako by cítili, že jsem k mání, ale mě tak lehko nedostanou, musí se sakra snažit. Pohledem jsem se shledala s jedním velice zajímavým a pohledným lovcem. Doslova mě sežehl pohledem a šarmantně se ke mně přitočil, aby mi pochválil moji přehlídku a zároveň i šaty, které mám právě na sobě. 

Jenže ať se snaží, jak chce, dneska jsem si dala za úkol, že skončím ve své posteli sama a užiju si ten neskutečný úspěch. Zato Magi bych chtěla s někým seznámit. Opět jsem si dneska ve vile vzpomněla na svojí matku. Jak mě jednou zavřela v mém pokoji a přišla si pro mě až strašně za dlouho. Chtělo se mi tak čůrat, až jsem to nevydržela a počůrala si punčošky. Přes oko měla červený flek od facky, rozcuchané vlasy a velice z ní táhl alkohol. Nevěděla jsem co se jí stalo a jak jí pomoct. Nakonec usnula u televize. Ale nechala rozsvíceno v ložnici, kam jsem obvykle nemohla chodit. A tak jsem se tam vydala, abych zhasla červené světlo. Na zemi se váleli zvláštní předměty, tenkrát jsem neměla tušení, že byli sexuálního charakteru. Ach jo na co to zase myslím.

 Ať je tenhle muž jaký chce, pro mě by byl povyražením na jednu noc, takže se ho dobrovolně vzdávám a seznamuji ho s Magi. Je nesmělá jako vždycky, přesto na ni muž kouká jako na šťavnatý bonbón. Výraz v jeho tváři je jemný, působí mužně a zároveň přitažlivě. Delší tmavé vlasy mu lehce spadají do očí, a tak si je občas elegantně odhrne svalnatou rukou s dlouhými prsty. Jeho pohyby jsou ladné a lehké, a to se mi potvrzuje v momentě, kdy vyzívá Magi k tanci.

Zvláštní, jako by ze mě vycítil, že o něj nemám zájem a dnes u mě neuspěje, ani kdyby se snažil sebevíc. Okamžitě to začal zkoušet na Magi.

Je mi jasné, že se mu víc líbím já, nic proti Magi, ale proti ní vypadám jinak, zajímavěji… hubeněji.

Třeba se mýlím a skutečně je na kypřejší ženy. Už mě nebaví sledovat, jak jeho štíhlá atletická postava tyčící se nad malou kypřejší Magi pluje po parketě a strhává na sebe pohledy všech nezadaných, ale i zadaných dam.

Pro dnešní noc si muže odpouštím, chci si tenhle velkolepý úspěch vychutnat jen sama se sebou.  A zítra zajdu do svého oblíbeného baru a najdu si mladého hřebečka na jednu noc, kterého hned ráno možná ještě před snídaní vyhodím. 

Bavím se se spoustou známých i neznámých lidí a je mi příjemně při jejich chvále a pohledech žen, každá tady by chtěla být jako já, mít můj úspěch i vzhled.

Další muž se ke mně přidal, aby mi tak složil několik poklon současně, ale přesto jsem neoblomná a nepouštím si ho příliš k tělu. Nechci mu dělat falešné naděje, že by mohl zažít jednu ze svých nejlepší nocí v životě. Bohužel dnes to nebude, nebo aspoň ne se mnou.

Opět jsem přes sál zavadila o pohled šarmantního muže, kterého jsem přihrála Magi. Sice se spolu o něčem zaujatě baví, ale přesto vidím, jak se rozhlíží přes její rameno, opět jako lovec vyhlížející si svojikořist.

Je to fenomenální večer a rozkošná Magi si po své tvrdé práci zaslouží trošku toho kvalitního sexu s pohledným a urostlým mužem. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jana Králová | čtvrtek 25.2.2016 14:12 | karma článku: 7,86 | přečteno: 309x
  • Další články autora

Jana Králová

Nevědomky jsem založila nový směr svatebních fotek

Dneska mě hodně pobavila moje kamarádka a svatební fotografka Zuzka Zemanová, když mi dala vědět, že jsem byť nevědomky, založila nový kult svatebních fotografií. A lidé se po mě začínají opičit.

10.3.2017 v 11:41 | Karma: 19,72 | Přečteno: 971x | Diskuse| Ona

Jana Králová

A tak jsem udělala svoji aukci obrázků!

Obraz tady, obraz tam, obraz kam se podívám. A tak mi manžel řekl: "Zlato, nechtěla by ses jich nějak zbavit? Už se nedostanu ani do skříně?" Tak jo, překvapivě jsem souhlasila, ale jak? Co aukce pro dobrou věc :)

8.3.2017 v 15:22 | Karma: 10,54 | Přečteno: 204x | Diskuse| Pozvánky, akce

Jana Králová

Vidlačky ve městě

Obě jsme s Anet naplaveniny, takže cestování po našem hlavním městě bývá mnohdy dost zábavné a sem tam se i z cesty stane cíl.

31.10.2016 v 17:08 | Karma: 19,28 | Přečteno: 866x | Diskuse| Ona

Jana Králová

Svatební vyžírka

Být u toho, když dva lidé spojují své životy v dnešní uspěchané době svazkem manželským, je nepopsatelný zážitek. O to víc, když je to po šestnácti letech a dvou dětech.

11.10.2016 v 9:09 | Karma: 20,35 | Přečteno: 1068x | Diskuse| Ona

Jana Králová

Viděti je zlato

Už několik let sleduji vývoj operací na korekci zraku a vždycky jen tak zasněně jsem tu možnost odbyla, až budou operace levnější. Až budou peníze. Až na to bude vhodná chvíle. Až vymyslí nějakou novou metodu.

4.10.2016 v 18:37 | Karma: 16,29 | Přečteno: 477x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Řidička vezoucí dítě obrátila auto na střechu, při nehodě zbořila cihlový plot

7. května 2024  14:17

Rychlá jízda zřejmě stojí za pondělní dopravní nehodou v Sedleci na Orlickoústecku. Řidička vezoucí...

Letouny F-16 budeme považovat za nosiče jaderných zbraní, varovalo Rusko

7. května 2024  14:14

Rusko bude považovat stíhačky F-16 americké výroby za nosiče jaderných zbraní bez ohledu na jejich...

Policisté v Praze vytáhli z Vltavy utonulého muže, může to být pohřešovaný Brit

6. května 2024  8:30,  aktualizováno  7.5 14:08

Policisté v neděli vpodvečer vytáhli z Vltavy v centru Prahy tělo utonulého muže. Kriminalisté...

Městské byty za úplatek. Soud popsal fungování mechanismu, dvojice se přiznala

7. května 2024  13:52

Městský soud v Brně dnes rozdal první tresty za korupci při přidělování městských bytů. Při...

Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA
Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA

HiPP rozšiřuje své portfolio kojeneckého mléka o nový typ obalu. Novinka přichází ve formě HiPP COMBIOTIK® v plechové dóze, 800 g, která nabízí...

  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 422x
Jsem člověk, který si rád klade různé otázky, na které následně hledá odpovědi. Ráda píšu a už mi nestačí jen psaní knih, protože se toho kolem tolik děje a blog mi přijde jako rychlejší komunikační kanál. Nejsem idealista, ale přesto bych se chtěla pokusit ve svém životě změnit myšlení některých lidí a posunout tak svět lepším směrem. A je pravda, že mám i divokou fantazii, takže když se mi nepovede změnit tenhle svět, velice pravděpodobně si vymyslím nějaký jiný, lepší :)

Seznam rubrik