Vibrátor do každé rodiny

„Mami, co je to vibrátor?“ – „Prosím?“ – „Co je to vibrátor?“ – „Kde jsi na to přišla?“ – „Tady.“

A dcera držela v ruce reklamní tiskovinu na erotické zboží. „ Kde jsi to vzala?“ – „Bylo to ve schránce.“

 

Tak ono už nestačí, že jsou ve všech časopisech upoutávky na erotické tapety do mobilních telefonů (kde jsou vyfoceny slečny spoře oděné, nebo docela nahé, rozchod v kolenou bývá zpravidla metr dvacet, ruka směle šmátrá v oblasti poševního vchodu a jen ten malý detail zakrývá malá červená hvězdička, popřípadě je tam nafoceno několik sexuálních poloh), ale už nám to servírují běžně v letácích jako reklamu na zlevněné mléko.

Leták ale posílá na tolik solidní společnost, že nám veškerý sortiment, který zde nabízí , pošlou naprosto diskrétně zásilkovou službou. Tak to mě vážně těší, že sousedi nebudou vědět co jsem si objednala!

 

Není to tak dlouho co se diskutovalo o tom, co vše může být vidět za výlohou sexshopů, novinových stánků a dalších prodejních míst. Obchodníci se snaží dodržovat pravidlo neukázat úplně vše, nicméně na několika místech je vedle prodejny s časopisy umístěna „anonymní“ vitrína, kde se oko nejednoho kolemjdoucího „namlsá“ a prodejnost „lechtivého zboží“ je opět zachráněna.

 

 V žádném případě nejsem puritán a se sexualitou nemám žádný problém. Tohle mě v žádném případě nepohoršuje jako dospělého člověka, ale velice mě to pohoršuje jako matku.

Se svými dětmi hovořím o sexualitě zcela otevřeně, ovšem informace podávám přiměřeně s ohledem na jejich věk.

 

 Existuje svoboda tisku, svoboda slova. Ovšem takový leták naprosto narušuje svobodu mou. Mou svobodu kdy já chci rozhodnout o informaci, kterou poskytnu svým dětem a kterou ještě ne, protože nejsou dostatečně zralé na pochopení všeho, co daná tématika nabízí. To už bychom mohli rovnou děti posadit před televizi, pustit jim porno a nechat je ať se s tím vypořádají sami.

 A jak to dopadlo s vibrátorem? Vykroutila jsem se z toho. Poprvé jsem se v téhle oblasti vykroutila a neodpověděla.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Andrea Jamborová | pátek 7.9.2007 11:25 | karma článku: 43,19 | přečteno: 19674x
  • Další články autora

Andrea Jamborová

Nechovej se jako debil...

28.6.2017 v 8:46 | Karma: 21,13

Andrea Jamborová

Už víme? Leda kulový…..

20.10.2014 v 14:26 | Karma: 11,82

Andrea Jamborová

Vejdi a neuškoď !

29.2.2012 v 8:23 | Karma: 13,52

Andrea Jamborová

Říkám hlad, myslím chlast

2.2.2011 v 10:53 | Karma: 29,51