Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nyny.

7. 11. 2007 17:59
mne taky nepřekvapuje

Lidovci jsou opravdu parta sama pro sebe, hlavně s každým a tedy musím říci, že mne vždycky překvapí, protože si vždycky říkám, tohle už je i na ně moc a ejhle...tak bezskrupulózní partu aby pohledal, možná je to tím, že se vždycky jdou vyzpovídat ?

0 0
možnosti

petr66

8. 11. 2007 8:25
Re: mne taky nepřekvapuje

Když je řeč o tom vyzpovídání. Tak znám pár vysloveně dacanů a gaunerů kteří od pondělka do soboty a vlastně už od neděle odpoledne dělají jednu lumpárnu za druhou ale jak vycházejí v neděli z toho domu na očistu ,tak to jue pohled na jednoho andílka za druhým no jak už psali někteří vyvolení křištál a zase křišťál ....jo svědomí je opravdu jen pocit a oni ho mají to mi věřte.. 

0 0
možnosti

Jose Chroustal

7. 11. 2007 11:40
Souhlasím Andreo

taky zírám v němém úžasu, kam až jsou někteří politici, teď zrovna Čunek, schopní zajít, ve snaze zachránit si svou špinavou zkorumpovanou kůži. Myslel jsem, že Železný bude dlouho nepřekonaný případ, ale Čunek odkryl netušené rezervy v tom, jak z lidí udělat pitomce. 

Podle neověřených informací má Čunek, pokud by nebyla přijata verze  "Familie" připravenu v záloze verzi "Vekslák". Je schopen stranickému sjezdu lidovců předvést bývalé veksláky Pepu, Zdendu, Laca, Pištu a Ferka, kteří na holý pupek odpřisáhnou, že Čunek s nimi od roku 1983 každodenně postával před vsetínským Tuzexem a  veskloval, veksloval a veksloval až 3,5 mega naveksloval.  

0 0
možnosti

petr66

7. 11. 2007 12:35
Re: Souhlasím Andreo

Akorát nesouhlasím se slovem udělat , pan Čunek si jen bláhově myslí ,že z nás udělá pitomce!!! Mohl by jít fotit reklamní nabídky pro hamburgery - tam si taky už nikdo nemyslí že jsou ve skutečnosti tak vysoké jak jsou na fotografii akorát tam jde jen o ten hanbáč za pár korun ....... 

0 0
možnosti

petr66

7. 11. 2007 10:08
blahopřeji

Blahopřeji k Vaší hrdosti být ještě ČECH- doufám že nám ta hrdost ještě dlouho vydrží .JE už mezi námi hodně těch co už tu hrdost ztratili, někteří rádi a někteří se dost dlouho bránili ale podlehli - já se ještě počítám mezi ty bojující ale dá to poslední dobou zabrat díky těm o kterých je škoda mluvit a přitom mi to připadá ,že čím větší padouch tím se kolem něho točí víc novinářů atd. Ti co něco dokázali - ti jsou jaksi nezajimaví .... hold divná doba   

0 0
možnosti

Bedrich

7. 11. 2007 9:56
Nedluží ten

vsetínský Rasputin národu vysvětlení jak ke štěstí příšel? Spolustraníci jaksi nejsou národ a v Senátu zůstává.

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3050x
Občas sluníčko, občas mraky.