Mladí hasiči si i letos zazávodí ve světlech reflektorů

Benešova Hora - Oblíbená dětská noční soutěž v požárním sportu Memoriál Václava Maurice se koná i letos v Benešově Hoře nedaleko Vimperka. Sedmý ročník této akce naváže na šest předchozích, které byly velice úspěšné a díky kterým se podařilo vytvořit tradiční soutěž v požárním sportu věnovanou pouze dětem. Večer 27. 7. 2013 to v Benešově Hoře opět ožije!

Pohled na nasvícenou základnu v obležené diváků.PF

Co to vůbec je?Memoriál Václava Maurice je soutěž pro děti, která je věnovaná památce dlouholetého člena SDH Benešova Hora. Jedná se o vlajkovou loď. Hasiči v Benešově Hoře byli totiž jedni z prvních, kteří se pustili do pořádání noční soutěže v požárním sportu pouze pro děti. Během šesti let se odstranily veškeré nedostatky, kterých by se ovšem napočítalo na prstech jedné ruky. Letos nás tedy čeká v pořadí sedmý ročník této tradiční soutěže. 

 

Znáte družstvo mladých hasičů? Přihlaste ho!

K 14.7. 2013 je přihlášeno na 30 družstev dětských hasičů. Přihlášky je možné podávat nejlépe do 21. 7. 2013. Znáte i vy nějaké družstvo mladých hasičů a přemýšlíte o tom, že by bylo možné přijet k nám na dětskou noční soutěž v požárním sportu? Neváhejte a kontaktujde odpovědné osoby, jejichž adresy naleznete v PDF pozvánce.

Ani to, že nejste z Jihočeského kraje není překážkou. Již tradičně nás navštěvují dva sbory z okresu Blansko. Součástí areálu je stanové městečko, ve kterém můžete po domluvě rozbalit své stany den předem a během soboty poznat krásy okolní šumavské krajiny. 

 

Čeká nás mnoho novinek

V průběhu příprav této soutěže klademe důraz i na to, aby se diváci nenudili a aby se nezačalo jednat o rutinu. Letos průběhem soutěže provede tradičně Kuba Vácha nově ve spolupráci s Honzou Adamcem. Honza Adamec bude důležitou osobou, bude totiž zajišťovat velkoplošnou projekci a on-line přenos na internetu.Těšíme se na ty, kteří k nám jezdí tradičně, i na ty, kteří se letos rozhodnout přijet poprvé. Atmosféra je rok od roku lepší a všichni si celou akci užívají. Na shledanou 27. 7. 2013 v Benešovce!

Autor: Jakub Vácha | neděle 14.7.2013 21:19 | karma článku: 3,45 | přečteno: 92x
  • Další články autora

Jakub Vácha

Vacovští hasiči měli napilno

4.8.2013 v 19:54 | Karma: 10,84

Jakub Vácha

Tak nějak málo tančím...

29.11.2012 v 21:02 | Karma: 6,45