Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Zprávy z šaškecu

Svět bude mluvit rusky, objeví se nová měna, záhadná Nibiru se už objevila, Puškin předpověděl Putina, oběť psychoteroru promluvila a další perly z webů magorů, šílenců a blbců.

Zaznobin: během 10-15 let budou přemýšliví lidé po celém světě mluvit rusky, nikoliv anglicky – Zdráhám se k tomu napsat komentář. Mašíblové se spojili s Marxisty. Ruština rulezzzz! Před očima mám mžitky. Index blbosti v populaci nebezpečně stoupá.

Matrice příchodu Putina v díle Puškina Objevení se "fenoménu Putin" nese egregoriálně-matriční povahu, respektive hlavně to, jakou shodou okolností ("náhodou") se stalo, že Putin stanul v čele Ruska (psát p-rezident příliš nechci, neodpovídá to podstatě. Formálně je prezident, neformálně více). Přičemž prezidentský systém, kde má prezident velké pravomoci, vytvořili liberálové na míru svému Jelcinovi, sestrojili tak "kravatu", za kterou je Putin následně pověsil (obrazně). … Druhá smyslová úroveň je díle Puškina téměř všude, je to důvod jeho populárnosti v ruskojazyčných zemích a nezájmu o něj mimo ně (ztrácí se během překladu). Kdo tomu rozumí, je pašák. Ale Puškin předpověděl Putina. Opět se objevuje stejné jméno, jako v předchozím příspěvku – Zaznobin. Ten člověk musí být úžasný. Tudíž je nominován na cenu Mašíbl roku 2013.

Zakladatel E-Gold spouští novou zlatem podloženou měnu Bylo jen otázkou času, kdy úspěch Bitcoinu povede k novým pokusům o vytvoření digitální měny podložené zlatem. Vypadá to, že ten den už přišel. Douglas Jackson je zakladatelem e-gold, které mu US úřady před o málo více než rokem zavřely s obviněním z praní peněz. – Takže dobrý způsob, jak vydělat na Mašíblech (bitcoin) bude okopírován. A o úspěch se postará kriminálník. Signifikantní.

Vůdce milice veřejně hrozil prezidentovi: teď už jsme obamu oprávněni zastřelit“ Frustrace a hněv v Americe rostou. Až natolik, že jeden z vůdců milice veřejně volal po zavraždění prezidenta Spojených států. V příspěvku vystaveném na své Facebookové stránce vůdce milice amerických křesťanských patriotů Everest Wilhelmsen tvrdil, že podle americké Ústavy již existuje oprávnění vzít věci do vlastních rukou. Teď už máme oprávnění na Obamu střílet, tj. zabít jej. – V podstatě je mi vůdce zcela marginální fundamentalistické skupinky líto. V normální zemi by jej zesměšnili. V blbé zemi by jej strčili do šaškecu. V USA nemají rádi, když někdo šéfovi vyhrožuje a tak ho asi sejmou.

Farmář si postavil hobití dům za 5 tisíc korun Michael Buck si sám navrhl a postavil dům ze slámy a bláta, který ho vyšel pouze na 150 liber (necelých 5000,-Kč). Interiér si zařídil z nepotřebných předmětů jeho sousedů. Celkový dojem z domku je ale velmi příjemný. – Sice se v domku o velikosti garáže, bez vody, odpadu a energií nedá bydlet, najmě pak vychovávat děti, ale Mašíblové jsou nadšením bez sebe. Problém je v tom, že se údaje o ceně na různých webech liší a tak nevědí, na kolik je to skutečně přijde.  ´5 litrů to ale zcela určitě nebude.

Shoda okolností? Izrael zahájil zatím největší „cvičení“ letectva den po dohodě s íránem – Komentuji jen titulek, co taky víc - sice Izrael připravoval cvičení půl roku, ale Mossad jistě dělal, co mohl, aby smlouvu, ke které Izraelci ani nebyli přizváni, všichni podepsali k datu cvičení. A na nebi jsou dvě slunce.

Video: oběť psychotronických útoků z čr promluvila – nechal jsem odkaz, blábol skutečně stojí za zhlédnutí. Mládenec popisuje „děsivý příběh“ o tom, jak je napojen na neuronovou síť a nemůže se odpojit, jak je ozařován, jak má v sobě implantáty a další šílenosti. Redaktor mu samozřejmě věří. I tento pán je nominován na Mašíbla 2013.

Nibiru existuje! Planeta X na snímcích NASA z 28. 11. 2013 Gratuluji všem, kteří věřili v existenci legendární planety X čili Nibiru – ona skutečně existuje! Tím se vysvětluje, proč v době průletu komety ISON byly stránky NASA nedostupné. Družice sledující  heliosféru (prostor kolem Slunce) totiž zobrazily i ohromnou planetu, nacházející se v kosmickém měřítku v blízkosti Země. Avšak tyto senzační snímky, které NASA zatajila, jsou zobrazeny na oficiálních stránkách U.S. Navy!!! – Co k tomu dodat – jukněte tam, a uvidíte co jste ještě neviděli. Nibiru ale neuvidíte, i kdyby se Mašíblové rozkrájeli.

Umělá ledovka a jiné zimní chuťovky Klimateroristé si ve všech koutech světa v klidu, nikým nerušeni a nepozorování zkoušejí bez ustání své triky. Tu vyrobí megahurikán (Hayian), tu nějaký zase náhle "zchladí" leteckým sprejováním sazí (Lehar, viz dutchsinse), tu vyrobí megabouři (Sardinie). U nás v mírném pásu naštěstí tolik extrémních možností nemají, ale na nás Čechy stačí pro vyrobení zmatku i "ledovka". – Kdybyste tomu nerozuměli, vyložím: Pokud jste se v těchto dnech přerazili na zledovatělé ulici a zlámali si haksnu, žalujte klimateroristy, páč ledovku způsobili chemtrailsama oni, aby nás zotročili.

Perla bez komentáře

 

 

 

 

 

 

 

Zdroje:

http://leva-net.webnode.cz

http://www.nwoo.org

http://www.ac24.cz

http://orgo-net.blogspot.cz

http://www.czechfreepress.cz

Autor: Jakub Roth | úterý 3.12.2013 12:09 | karma článku: 15,04 | přečteno: 1365x
  • Další články autora

Jakub Roth

Komunisté ministra zahraničí Petříčka pochopitelně nenávidí…

Očividně se nyní domnívají, že vláda bude tančit, jak oni zapískají. A vcelku se jim to daří. Až na jeden případ, který je výjimkou. Ministr zahraničí Tomáš Petříček totiž jedná tak, jak mu praví dlouholetá vládní koncepce.

4.2.2019 v 8:27 | Karma: 28,60 | Přečteno: 867x | Diskuse| Politika

Jakub Roth

Je Zeman obchodním zástupcem Huawei?

Podle všeho je. A znovu a zas to veřejně dokazuje. Jak jinak si totiž vysvětlit jeho kroky v posledních týdnech a dnech.

2.2.2019 v 9:26 | Karma: 32,02 | Přečteno: 829x | Diskuse| Politika

Jakub Roth

Prezident Trump už zcela zešílel?

Nebo je skutečně agentem Kremlu? Vždy jsem se této teorii smál, ale jeho poslední vyjádření o oprávněnosti sovětské agrese proti Afghánistánu je jaksi šokézní.

4.1.2019 v 15:05 | Karma: 24,89 | Přečteno: 1304x | Diskuse| Politika

Jakub Roth

Pan Baklažán, kocour 3)

Trochtovi se ničemu nediví, Jindřiška a Davídek se sbližují s panem Baklažánem tak usilovně, že z toho Davida rozbolí hlava, Amálka se sklouzne a paní Dvoriačiková maluje čerta.

29.12.2018 v 11:46 | Karma: 9,31 | Přečteno: 165x | Diskuse| Poezie a próza

Jakub Roth

Ministr kultury podpořil komunistickou lež

Tak křtil, nebo nekřtil? To je vlastně úplně jedno. Přišel, promluvil, popřál a tím legitimizoval vydání knihy, která má prý přinést „jiný pohled“ na církevní majetek.

28.12.2018 v 10:03 | Karma: 41,03 | Přečteno: 2467x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

V Berlíně hoří výrobní hala firmy produkující zbraně poskytnuté Ukrajině

3. května 2024  15:44,  aktualizováno  19:02

Hasiči na jihozápadě Berlína likvidují rozsáhlý požár výrobní haly, ve které jsou uskladněny...

Šli do stanu zjistit, zda nemají nádor. Krutou odpověď jich slyšelo 170

3. května 2024  18:30

Preventivní akce Stan proti melanomu se v Praze, Brně a Ostravě zúčastnilo přes 3800 lidí. Lékaři...

Maláčová o důchodech: Nad 60 let jsou lidé bez šance. Rekvalifikují se, věří Pertold

3. května 2024  18:15

Podcast Vláda v úterý schválila návrh důchodové reformy. Počítá se zvyšováním důchodového věku nad 65 let...

Ukrajině nastává „nejtemnější hodina“. Začíná mluvit o jednání s Rusy

3. května 2024

Premium Ukrajinské armádě se stále nedaří stabilizovat situaci na frontě a nálada v Kyjevě je čím dál...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2032x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik