Zprávy z šaškecu

Pravidelně nepravidelný přehled šíleností, které se objevily v posledních dnech na mašíblovských webech. Inspirováno Hlody kolegy Paulczinského. Původní texty Mašíblů bez jazykové úpravy.

Masový protest. Foto ukradeno autorem z webu ac24, těmi ukradeno z webu rt.com, těmi ukradeno Bůh ví komu.

Tajfun Haiyan byl vytvořen uměle - Tajfun Haiyan, v Pacifiku zvaný Yolanda, je nepochybně umělým výtvorem, jakožto i řada tajfunů nedávno vytvořených v té oblasti. V poslední době Dutchsinse zaznamenal řadu pulsů v Pacifiku, pocházejích zjevně z různých "radarových" zařízení v oblasti (sledováno na mapě radarových zařízení na Google Earth - neuvěřitelné, co toho všude je!). Pulsy zřejmě slouží k ohřívání vody v oceánu. Zdá se, že americká armáda, hodlající vlastnit počasi do roku 2025, už svůj cíl nejméně ze 3/4 naplnila – Nu, zajímalo by mne, co si americká armáda počne s počasím, které panuje u nás. Hnus vlhký, plískanice nechutná. Jak na tom ti zatracení Amíci asi vydělají?

Tajfun Haiyan byl vytvořen uměle kvůli US základnám - Pentagon planuje na Filipinach rozsirit americke zakladny o dalsich 150,000 vojaku v pristich 30 letech. Zatim ma jit jen o 12,000 vojaku do roku 2018. – Tak to jo, už jsem si říkal. To už je konspiračka jak má být. A taky tam chtějí prodávat hnusné hambáče a lysolový nápoj, zvaný cocacola (na definici coly má copyright nějaký idiot z doby stalinismu, četl v nějaké staré ideopříručce)

Jak nás channelingy tahají za nos - … je zřejmě naprostá pravda, co píše Daniel: že channelingové hnutí je dílem NWO a jeho psychotronických zbraní, a prostřednictvím channelingů prosazuje elita svou agendu – Pokud nevíte, o co jde, tak channeling je mimosmyslový potlach s mimozemšťany. Jen zírám. Do tohoto článku se jakékoliv veřejné projevy mašíblů, kteří prý s mimouši hovoří, braly zcela nekriticky. Jen aby se mašíblové mezi sebou nezačali prát.

Bitcon se na čínské burze obchodoval za více než 1000 USD za BTC - po 30% propadu pod 600 USD se BTC náhle během sekund zase vzpamatoval na 800 USD, celý trh BTC je totiž teď už jen arénou algoritmů. Po překonání zbytku strachu, že by dnešní senátní slyšení o digitálních měnách mohl Bitcoin pohřbít (přinejmenším z krátkodobého hlediska), tak před chvilkou tato digitální měna v USD na burze Mt Gox vyrostla na zase další bezprecedentní cenu, když před chvilkou prorazila 850 USD, čili o asi 50% vyšší, než jak byla dnes ráno. (pozn.: 19. února) - Že já blbec tuto úžasnou hovězinu nevymyslel. Fiktivní měna, uložená na nějakém serveru a mašíblové kupují. Předpokládám, že nyní jí už kupují i seriózní investoři. Mno, uvidíme, kdy a jak tahle magořina skončí.

„Temný web“ odhaluje 75 000 usd bitcoinových příspěvků do sbírky na odměnu za zavraždění bývalého šéfa fedu – Jen krátký komentář k titulku: Sice si za Bitcoin koupíte obecně prd, ale vraždu zaplatíte. To už není mašíblovina, to je směřování k teroru. Ale říkejte to magorům.

Tisíce lidí pochodovalo za věrohodnost tisku proti mainstreamovým médiím - Tisíce lidí v Británii a USA spojilo jejich odmítání médií mainstremu do masových protestů. Protesty se zaměřily na ústředí mediálních gigantů jako Fox News, BBC a NBC, kde odsuzovali jejich zúžené vidění při reportážích o světových událostech. – Podle dostupných fotografií z protestů (viz foto na této stránce) museli organizátoři vyvinout dosti značné úsilí, aby mohli napsat „tisíce“. Takže dejme tomu dva tisíce. V průměru bylo podle fotek na místech deset protestujících. Takže protestovali ve dvaceti městech. Nu, masovka.

Lidé nejsou ze Země, byli vysazeni mimozemšťany před desítkami tisíc let, tvrdí Dr. Ellis – Dostatečně komentováno na http://jakubroth.blog.idnes.cz/c/379579/Lide-nejsou-ze-Zeme-vysadili-nas.html

NSA ukradla krade data lidí cestujících přes vídeňské letiště - NSA sledovala osobní informace lidí, kteří cestovali vídeňské mezinárodní letiště, skrz tři skryté antény ve městě. Rakouský zákonodárce Peter Pilz ze Strany zelených prohlásil, že společná jednotka CIA a NSA, SCS, nainstalovala antény na střechu americké ambasády ve Vídni, věž IZD kousek od budovy OSN a ve vile severozápadně od Vídně. – Nu, když to říká německý Zelený Khmér, musí to být jistojistě pravda.

Newtonův omyl - Pavol Némeš - Poslední video od Pavola Némeše - matematický důkaz funkčnosti jeho transformátoru volné energie. – Každým rokem několikrát čtu o důkaz funkčnosti různých transformátorů „volné energie“. Mašíblové plesají a při tom všem se nikdo nediví tomu, že pokud skutečný a seriózní vědec vyzve autora „důkazu“ k podrobení se vědeckému zkoumání, autor se najednou odmlčí či poukáže na to, že tzv. mainstreamová věda je kolaborující s „elitami a NWO“. Bože.

Perla bez komentáře:

Zastřelená Miriam Careyová byla Obamovou milenkou - V Kremlu právě koluje nová zpráva, vypracovaná Hlavním ředitelstvím zpravodajských služeb Ruska (GRU), kde se praví, že neozbrojená 34letá žena jménem Miriam Careyová, která byla 3. října zastřelena ve Washingtonu, D.C., byla ve skutečnosti „záměrně zastřelena“ elitní zásahovou jednotkou. Ta měla rozkaz zavraždit ženu, o níž říkají pracovníci ruských výzvědných služeb, že byla matkou „dítěte lásky“ prezidenta Baracka Obamy.

Čerpáno z:

http://www.ac24.cz/

http://orgo-net.blogspot.cz/

http://wertyzreport.com/

http://probuzeni.blogspot.cz/

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jakub Roth | středa 20.11.2013 13:48 | karma článku: 10,64 | přečteno: 781x
  • Další články autora

Jakub Roth

Prezident Trump už zcela zešílel?

4.1.2019 v 15:05 | Karma: 24,89

Jakub Roth

Pan Baklažán, kocour 3)

29.12.2018 v 11:46 | Karma: 9,31