Rudí nevyhrožují jen Peake

Až se zase někdo bude ptát, kde se vzali brutální vyšetřovatelé StB či primitivní a násilničtí bachaři v komunistických lágrech, stačí se podívat do pošty našich politiků. Mám za to, že autoři dopisů a e-mailů těmi bachaři buď byli, nebo by jednou být chtěli.

Jaromír Štětina.parlamentnilisty.cz

Senátor Jaromír Štětina je pro ledaskoho kontroverzní, ledaskdo s jeho politickými názory nesouhlasí. A pak je tu ještě jedna část našeho národa – komouši, kteří jej nenávidí za pokusy postavit jejich partaj mimo zákon. A tak mu píší. Ubohost a žumpa. Výhrůžky násilím. Vulgarity. Pokochejte se. Příspěvky jsou mnou krácené (celé na http://www.jaromirstetina.cz/neco-hezkeho-z-posty/), ovšem bez jakýchkoliv jazykových či stylistických úprav.

Začneme jistým panem Michajlo47, který psal výhradně tučně, velkým písmem a vše v rudé barvě: Tak co, štětináči, ještě tě neposlali ze senátu na nucenou porážku?!? Když to neudělají tam, tak se neboj, my to uděláme za ně a už brzy!!! ...svině jedna prolhaná antikomunistická, když jsi se narodil, tak tě měla tvoje máma zalehnout, byl by to byl býval příspěvek k ozdravění životního prostředí, ty kreténe!!! Takhle tady jen zbytečně zasmraďuješ vzduch, opičáku! Jen se neboj my si tě ještě najdeme a budeme to my, kdo se bude smát naposled, to si zapiš za TY SVOJE ZASRANÝ UŠI, ZRŮDO!!! Kdybych tě dostal do rukou, tak bych ti s chutí zakroutil krkem; no on to někdo udělá za mě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A jedeme dál: Hyeno ,svině,vrahu zdechni co nejdřív .Přál bych Ti dobytku jeden smrt jakou měli zavraždění lidé Tvými vzory Mašiny a Pauneri.... Propích bych Tě jak psa rtozřezal a hodil zvěrstvu do zoo myslím,ale ,že byx si jím nechutnal Ty debile.Přejí Ti aby si chcípnul co nejdřív a měl kde chodit srát. Autor: ralukna@seznam.cz. Jeho kolega 2.leo@seznam.cz sice píše verzálami, je však lakonický: UŽ , ABY SI CHCIP ! ZMRDE JEDEN ČEČENSKEJ !

Autor masmi@bluemail.ch, také mohutným písmem a v rudé barvě: Tebe by měli pověsit za koule do průvanu do prasečího chlívku (jméno na to máš ty pravičácká zrůdo!) a pořádně, ale opravdu pořádně tě rozhoupat!!! Je zajímavé, že takřka totožný příspěvek má autor Momcilo47@seznam.cz: Tebe ty hajzle smradlavej by měli pověsit za koule do průvanu a pořádně, ale opravdu POŘÁDNĚ rozhoupat! Ony by tě ty tvoje fantasmagorie v té tvojí zabedněné palici pak snad přešly?!? Jistý Stanislav Hošek(s.a.hosek@tiscali.cz ) píše: Zatímco Vy si mne vedete v seznamu svých kontaktů, já si Vás již dávno vedu v seznamu lidí, kteří musí být zlikvidováni, až se zase změní režim, což je neodvratné.

Zajímavé jsou maily pod jmény svoboda (kdopak si nám ji tu bere do mordy?) - svoboda26@upcmail.cz: Seš největší zmrd, co znám, prostě za každého režimu bejt v richtiku, ty gaunere zrádcovskej a prohnanej, seš pytel plný sraček, Ty kokote, píčo jedna vyjebaná, kastráte zmrdanej, vyhulenče, duševní potrate, pederaste a psychopate úchylnej. Blíží se již tvůj konec, budeš se smažit v pekle za své činy ty udato zmrvený. Stejně dopis podepsán lakonicky svoboda: ty šmejde jeden, odstup, nebo budeš souzen za vlastizradu. Pak jsou autoři, kterým svoboda nestačí, a zaštiťují se celým lidem: Štětino, nestoudný hajzle! Mašínové měli podříznout Tvého fotra i matku... Nejodpornější kurva ze všech kurev po roce 1989 jsi Ty... Štětinovská svině, přejeme Ti jen to nejhorší. Lid

Luboš Mikyska (rovněž píšící za LID) se netají komunistickými postoji a rovnou tvrdí, že JSTE JEDNIČKA V TUPOSTI,VY DEMOKRATÉ BUDETE PŘEKONÁNI A KAŽDÝ Z VÁS OSOBNĚ SE BUDE ZOODPOVÍDAT LIDU ZE SVÝCH ZLOČINU. JSTE PARAZITUJÍCÍ NA NAŠÍ ZEMI ALE NEBOJTE JEDNOU PŘÍJDE ČAS LIDU A ON SE OZVE S PĚSTÍ KAMENNOU

Autor Michal Kuklík říká, že už dlouho chtěl napsat něco krajně odporného a hnusného, sprostého. Takže píše: Tobě už není žádné pomoci. Zbývá jen čekat, až chcípneš - jako senátor McCarthy. Kéž by to bylo co nejdříve!

Anonym z Příbrami je upřímný: Chtěl bych tě jednou potkat abych ti mohl plivnout do ksichtu a kopnout do kulí. To teď asi ale nestihnu, protože brzy chcípneš na rakovinu a naše republika si oddychne. Bude zřejmě totožný s autorem anonymního dopisu z Příbrami: Neboj se, ono se to zase otočí a ty budeš první na řadě a nebo co nevidět chcípneš, nevypadáš moc dobře. Těším se až tě někdy potkám, abych Ti mohl plivnout do ksichtu a kopnout do kulí hovado jedno. A na závěr ještě jeden anonym, oplývající radami: Táhni do Ameriky a nech si tam prohlídnout u psychiatra mozek. Stejně tady dostaneš do držky na to buď připraven.

Takže se ptám, milí čtenáři, kteří obhajujete výhrůžky na adresu poslankyně Peake tak, jak jsem to četl v diskusi pod článkem kolegy Floriana: Skutečně máte za to, že takto mají vypadat vaše názory? Skutečně máte za to, že autoři těchto slov jsou jen rozezleni a proto jim praskají nervy? Pokud ano, je mi vás líto. A hnusíte se mi. Jen doufám, že někteří z vás pochopí, že to s politikou vůbec nesouvisí.

P.S. Výňatky z korespondence jsou publikovány s laskavým svolením J. Štětiny.

Autor: Jakub Roth | sobota 21.7.2012 16:29 | karma článku: 25,85 | přečteno: 2275x
  • Další články autora

Jakub Roth

Prezident Trump už zcela zešílel?

4.1.2019 v 15:05 | Karma: 24,89

Jakub Roth

Pan Baklažán, kocour 3)

29.12.2018 v 11:46 | Karma: 9,31