Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Komouši, náckové, mašíblové: Zvedavec.org

Že Zvědavce neznáte? Vaše štěstí. Tento web se dá bez ostychu nazvat žumpou, plnou nácků, antisemitů, konspirátorů, podivných komoušů a vůbec sbírkou velmi podivných existencí.

Vydavatel Zvedavce Vladimír Stwora (vlevo), souzený za antisemitský článek.Mediafax.cz

Jde mi především o dlouholeté, neúnavné diskutéry pod články, zhusta přebíranými z obskurních „zpravodajských“ (rozuměj: konspirátorských) stránek, v poslední době najmě ruských. Ovšem tito diskutéři nejsou jen tlachaly, většina z nich Zvědavce podporuje především finančně. K radosti jeho provozovatele, Čechokanaďana Vladimíra Stwory. A teď už se bez mého komentáře pokochejte jejich postoji a jazykem (ponechávám bez jazykové úpravy). Na začátku citace vždy nick, u těch, kteří se nepodepsali, udávám Anonym. A upozornění – jemné a dumavé povahy ať před čtením polknou něco zklidňujícího a především ať nehledají logiku či náznak normálního uvažování.

Náckové, antisemiti a podobní

MoUdrostrak: Autocensurující sračkomety v židovských rukou tvrdí, že jde v Iráku a Afghanistánu o "zkracování fronty". Ve skutečnosti jsou tam JůYsEj a loutkovodiči z Mossadu již stejně "milováni" a "vítáni" jako v CELÉ Jižní Emerice či Íránu.

lindsay:  Ta cislo upecenych civilistu v Drazdanech je prilis male takrka prijatelne milovniky masovych vrazd. 600 000/ je daleko realnejsi a poctive. V Hamburku to bylo to same a v Kasselu se ze 335000 obyvatel prezilo 25000. Kdo byl zodpovedny za tyto nelidske vrazdy?

steve: ..ze nejhorsi Kapa byli Zide ..... a nejkrvavejsi komunisticti masovi vrazi - rovnez zide ( mate tam hrubku - zid vzdy s malym "z")

r.m.: Jsme první zemí v Evropě, kde nucené práce nezaměstnaným nařídil žid a ještě k tomu drábek. Zdravotní péči nám omezuje a protiústavní poplatky chce zvyšovat taky žid, Heger.

Tony Dvorak: ...ze za druhe svetove valky padlo 20milionu Rusu! ...Podle propagandy odevsud,vcetne Hollywoodu,by si jeden mohl myslet,ze za te valky zemreli pouze zidi...tkzv-Holohaux. What a paradox,co?

Komouši podivní

hony: Prirodni bohatstvi by melo minimalne zustat statu. Privatizaci zname i u nas a vime kam vede. Neoliberalni politika vede do zahuby a otroctvi coz uz ted kazdy vi. Nejen Argentina, ale i Bolívie a další končí s pravicováním - natož s zinkáním a pěním Kocáby

MoUdrostrak: Celá Jižní Emerika se vynořuje ze zrůdných pravicujících a zbídačujících deforem: Vyrábí letadla, špičkovou pharmacii, bere si pod vlastní křídla těžbu nerostů a přírodního bohatství.

Anonym: Jsem přesvědčen, že pád socialismu odstartoval kolaborant Gorbačov. Se socialismem to zas tak hrozné nebylo - ještě nám vše patřilo, vyrábělo se, vydělávalo se a byly hlavně jistoty. Rozhodně se k nám bolševici nechovali tak, jako dneska Západ.

Anonym: Pan Stalin byl pro mne vzorem narodniho hrdiny, ktery zachranil zemi pred znicenim nacistickym nemeckem. Dnes se mluvi o tom, ze to byl zloduch, ktery vyvrazdil miliony vlastnich obcanu a miliony pozaviral v lagrech. Prosim Vas, proc pozustali po milionovych obetech nezadaji odskodne? Proc ti co prosli lagry, nebo jejich potomci taktez nezadaji odskodne? Nikdy jsem o tom neslysel?

Anonym: Ve srovnani s tim, co se dnes deje v teto zprivatizovane zadluzene trzni spolecnosti muzu zvolat: Zlaty socialismus!

Mašíblové, čili konspirátoři

rataj: Jenom se bojím, aby se ty hračky jako HAARP nevymkly těm vědátorům, kteří to ovládají, nějak z ruky, a nějakou chybičkou, nebo kybernetickým útokem, neobrátily svůj účinek proti nim a jejich pánům. Doufám, že to mají řádně spočítaný a zajištěný, byla by jistě “velká škoda” pro lidstvo, kdyby se jim stal nějaký malér.

Adrian Arcant: Vím,že to sem nepatří,ale právě probíhá krycí akce za miliardy a biliardy dolarů na území ČR.V důsledku toho došlo k okamžitému kontaktu našich partnerů přes operaci "open sky se k nám dopravila rozvědka dojednat okolnosti.Jedná se neskutečné věci a částky,které mají být předány podle vládních dokumentů přímo rusům.

Anonym: V Řecku jde o jasný cílený záměr a úmysl, zlikvidovat samostatný stát, zničit ho a dostat ho do totálního područí bankéřských globálních mafií! EU je také budována na podobných základech!

Robert Nohejl:  Dnesnim zpravam se neni cemu divit-Zionist control of the media: Who rules America?

A na závěr jeden obzvláště výživný příspěvek. Onou Hitlery míněna Mrs. Clinton.

p.: ...kdyz tak Hitlery sedi a dela show s Saudi A. kralem a velkozubi se do kamery aby dostala od nej dalsi miliony do kapsy a svorne nadavaji na toho syrskyho asada jak strasne porusuje lidska prava napr. tim ze drze vyhlasil opravdu svobodne volby a byl velkou vetsinou zvolen.../a jak to dela ze at dela co dela vzdy je to spatne ,jako Putin ale co dela Hitlery je vzdycky spravny...a to vola do nebes /a navic jeste teroristicke utoky svadi na teroristy ten asad..!!!/.....a jak slavna bojovnice za feministicko lidska prava pak vypada a potom ji prezdivaji Hitlery ...a nikdy nezepta toho krale kdy vyhlasi take svobodne volby...kdepak...lidska prava jsou odsud podsud a smytec....takhle riskovat trun nebo US demokracii......to ji strach nedovoli....lepsi je bojovat za prava na ukamenovani, otroctvi atd ...

Věřte mi, že tento výběr je skutečně jen velmi malým zlomkem podobných. A upozornění – v příštích dnech přinesu na tomto blogu panoptikum českomoravskoslezských komsomolců a jejich názorů. 

Autor: Jakub Roth | neděle 3.6.2012 17:42 | karma článku: 18,36 | přečteno: 2903x
  • Další články autora

Jakub Roth

Komunisté ministra zahraničí Petříčka pochopitelně nenávidí…

Očividně se nyní domnívají, že vláda bude tančit, jak oni zapískají. A vcelku se jim to daří. Až na jeden případ, který je výjimkou. Ministr zahraničí Tomáš Petříček totiž jedná tak, jak mu praví dlouholetá vládní koncepce.

4.2.2019 v 8:27 | Karma: 28,60 | Přečteno: 867x | Diskuse| Politika

Jakub Roth

Je Zeman obchodním zástupcem Huawei?

Podle všeho je. A znovu a zas to veřejně dokazuje. Jak jinak si totiž vysvětlit jeho kroky v posledních týdnech a dnech.

2.2.2019 v 9:26 | Karma: 32,02 | Přečteno: 829x | Diskuse| Politika

Jakub Roth

Prezident Trump už zcela zešílel?

Nebo je skutečně agentem Kremlu? Vždy jsem se této teorii smál, ale jeho poslední vyjádření o oprávněnosti sovětské agrese proti Afghánistánu je jaksi šokézní.

4.1.2019 v 15:05 | Karma: 24,89 | Přečteno: 1304x | Diskuse| Politika

Jakub Roth

Pan Baklažán, kocour 3)

Trochtovi se ničemu nediví, Jindřiška a Davídek se sbližují s panem Baklažánem tak usilovně, že z toho Davida rozbolí hlava, Amálka se sklouzne a paní Dvoriačiková maluje čerta.

29.12.2018 v 11:46 | Karma: 9,31 | Přečteno: 166x | Diskuse| Poezie a próza

Jakub Roth

Ministr kultury podpořil komunistickou lež

Tak křtil, nebo nekřtil? To je vlastně úplně jedno. Přišel, promluvil, popřál a tím legitimizoval vydání knihy, která má prý přinést „jiný pohled“ na církevní majetek.

28.12.2018 v 10:03 | Karma: 41,03 | Přečteno: 2467x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Oběť jsem já, hájí se cyklista, po jehož útoku zemřela řidička

26. června 2024  11:43,  aktualizováno  12:52

Řidička, která po konfliktu s cyklistou Václavem Socherem před dvěma lety zemřela v nemocnici, si...

VIDEO: Výbuch poničil dům, je prakticky na odpis. Na vině může být fotovoltaika

25. června 2024  16:47,  aktualizováno  21:41

V Šonově na Náchodsku zasahovali hasiči u výbuchu v domě. „Pravděpodobná příčina výbuchu je...

KOMENTÁŘ: Bagration. Operace, která odstartovala průlom východní fronty

30. června 2024

Premium V červnu 1944 se Spojenci vylodili v Normandii, zatímco na východní frontě ve stejné době probíhala...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

Jako mravenci. Hrůza na mostě korunovala americký úprk z Pchjongjangu

30. června 2024

Seriál Korejskou válku dnes vnímáme především jako pozadí pro vtípky vypečených doktorů ze seriálu...

Na Plzeňsku u Seče se srazila auta, jeden řidič zemřel. Havarovalo se i jinde

29. června 2024  19:28,  aktualizováno  21:37

Smrtí jednoho z řidičů skončila sobotu odpoledne nehoda u Seče na jižním Plzeňsku. Na silnici první...

  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2027x
Motorkář, monarchista, křesťan, modroknižník, vtipálek, čtenář, psavec, docent Gorkého university života. Evropský mischung slovanských, germánských, židovských a keltských genů. Syn, manžel, otec, strýc a jednou snad i dědeček. Odpůrce komunistů, nacistů a fašistů.

E-mail: Roth.J@seznam.cz


 

Seznam rubrik