Kdo volí Fischerovou? Octovači!

Pořád jsem si říkal, jaký typ obyvatele zemí Koruny České může vážně tu milou naivní paní volit. Už vím. Mašíblové. Čtenáři a fanoušci serveru OrgoNet. Octovači!

linkuj.cz

Včera jsem si pročítal zmíněné webové stránky. Dělám to vždy, když se potřebuji pobavit. A ejhle – nalezl jsem článek s odkazem na prezidentskou volební kalkulačku. Nevím, zda jí znáte – jde o souhrn 45 otázek, na které odpověděla většina kandidátů. Odpovíte-li též, získáte přehled o tom, kterým kandidátům se názorově blížíte nejvíc a kterým naopak nejméně. Sám jsem to zkusil a nebyl jsem vcelku překvapen.

V diskusi pod článkem na OrgoNetu jsem si přečetl, že tamním čtenářům lecčehos podivného vyšla jako názorově nejspřízněnější právě Táňa Fischerová. Což ovšem po přečtení jejích postojů a shlédnutí několika videorozhovorů s ní vcelku chápu. Ona miloučká kandidátka mi připadala vždy myšlénkově jaksi někde ouplně jinde. Jakoby nikoliv z tohoto světa. Jakoby nezasažena realitou. A zrovna takoví jsou fans OrgoNetu.

Á propos – octovači. Neznáte? Inu, to máte tak – na nás útočí tzv. klimateroristé, což jsou pohůnci elit/iluminátů/ještírků/NWO, kteří všechny chtějí ovládnout. Mimo jiné i řízeným počasím. Jakmile totiž nebe potáhne souvislá či jen lehce přerušovaná deka nízkých mračen, nejedná se o obvyklou změnu počasí. Jde totiž o důsledek práce těch klimateroristů, mimo jiné i sprejováním nás všech nebohých tzv. chemtrails. Čiliže vypouštěním jedovatých a mysl i tělo negativně ovlivňujících chemikálií z letadel. Ale OrgoNetista je připraven. Ví, že pomáhá ocet. Takže vyběhne z domu a kolem rozcáká tuto kyselou tekutinu v množství větším, něž malé. Následně se nad ním rozjasní. Mnohokrát popsáno čtenáři. Tisíce děkovných dopisů.

Mašíblové. Jiné slovo pro tyto jedince (a že jich je) nepoužívám. Věří na konec světa kdykoliv, zároveň na přeměnu člověka (transformaci) do vyššího stádia (prý už letos v březnu), na channeling (poselství od vyšších mimozemských bytostí prostřednictvím prý duševně zcela funkčních jedinců našeho druhu). Věří ve volnou energii a přijímání potravy ze slunce. Věří ve spiknutí proti všem, věří v to, že někdo někde nás chce komplet ovládnout a zneužít (a také zároveň vyhladit a nechat jen půl miliardy otroků).

Smál bych se tomu, kdybych nevěděl, že i tací mají volební právo. A budou volit. Hodnou paní, která se domnívá, že středověká ekonomika má něco do sebe a přiznává, že politice vůbec nerozumí.

Začíná mi být trochu líto, že v burlesce, zvané Volba prezidenta (a která mne jako monarchistu naplňuje jen bujarým veselím) těchto mašíblovských voličů není víc. Octovači, na hrad!

Autor: Jakub Roth | pátek 4.1.2013 13:07 | karma článku: 21,51 | přečteno: 2582x
  • Další články autora

Jakub Roth

Prezident Trump už zcela zešílel?

4.1.2019 v 15:05 | Karma: 24,89

Jakub Roth

Pan Baklažán, kocour 3)

29.12.2018 v 11:46 | Karma: 9,31