Holešovská výzva jsou náckové a je to veselé!

Blouznivci našich hor, ti, kteří dali vzniknout nebohé Holešovské výzvě, prolévají hojné hořké slzy. Lidé si je teď budou spojovat s  partičkou nácků jistého Vandase.

Dá se říci, že je mi jich líto. Ještě, než stačili vykonat něco skutečně podstatného pro svou věc, ztrapnil je jejich lídr Slávek Popelka. Jeho vystoupení v Hyde Parku ČT 24 udělalo mnoho spoluobčanů zdravějšími. Neb se řehtali, až se za břich popadali. A veselá mysl půlí zdraví jest. Takže toto blábolivé expozé bylo zřejmě nejhodnotnějším darem veřejnosti partičky podivných lidí s podivnými zájmy. Pak následovala rána druhá – aktivisté se nám zřejmě poškorpili a chvíli nebylo jasné, kdo tedy vlastně Holešovskou výzvu zastupuje. Na čemž nic nezměnil ani taxikář Ponert a jeho nově vzniknuvší iniciativa s dokonale zavádějícím názvem Skutečná demokracie (ve kterém zřejmě demokracii posiluje ultralevičák Roman Laube, známý primárně v anarchistických kruzích)..

Teď je tedy zcela jasné, kdo Holešovskou výzvu vlastní. Majitelem je bývalý člen vedení SPR-RSČ, instalatér a bakalář masové komunikace, populární figurka českých náměstí a hospod IV. cenové skupiny Tomáš Vandas. Mužík, který velí náckovské DSSS, mužík, který chce urputně vládnout a mít moc, opřenou o nácky z Národního odporu a jiných hnědých skupinek. Pokud by zde někdo poukazoval na to, že DSSS není náckovská, poukazuji zde na její politický program (dá-li se něčemu takovému vůbec program říkat), který je jasně nacionálně-socialistický a v ledasčem v podstatě kopíruje program byvší NSDAP.

Blouznivci z HV totiž něco zanedbali, zřejmě vlivem vnitřních rozmíšek. Tudíž si HV nestačili zaregistrovat jako občanské sdružení. To za ně udělali členové vedení DSSS. Takže hnědí levičáci (neb co jiného je nacionální socialismus, než extrémní levicová ouchylka) převezli hloupoučké levičáky. Tím je tedy dán impuls různým aktivistům k tomu, aby nespali na vavřínech. Aby se nestalo, že nějací snaživci dají vzniknout prohlášení Výzva nové revoluce, kterou si ale hned nato zaregistruje třeba Konzervativní strana. Tím by se nálož humoru na naší politické scéně výrazně zvýšila, lze-li to ovšem ještě po té dnešní zprávě o HV.

Všem přeji hezkou, klidnou a především rozesmátou neděli. V řadě první pak iniciátorům té nešťastné výzvy. Když už se jim ostatní smějí a po dnešku budou ještě víc, měli by se oni smát s nimi. Věřte mi, je to nejlepší přístup. Skřípání zuby ničí zubní sklovinu a urputný vztek pak škodí kvalitnímu zažívání, item pohodlnému vyměšování.

Autor: Jakub Roth | neděle 15.4.2012 13:40 | karma článku: 18,09 | přečteno: 1032x
  • Další články autora

Jakub Roth

Prezident Trump už zcela zešílel?

4.1.2019 v 15:05 | Karma: 24,89

Jakub Roth

Pan Baklažán, kocour 3)

29.12.2018 v 11:46 | Karma: 9,31