Topolánkův vajíčkový tým.

Snad ani největší trumbera by nevěřil, že za vaječnou válkou nestojí politická konkurence ČSSD a Jiřího Paroubka. Vaječný smrad táhne z Jánského vršku, zatím ještě stále sídla extrémně zadlužené ODS, která se jej chystá prodat, aby přežila finančně další prohrané volby.

Vaječné útoky jsou důkazem programového vypráznění ODS, která se díky svým příznivcům, někdy lehce zhulených, někdy snad i nezletilých, snaží parazitovat na úspěšné kampani ČSSD. Zkrátka ODS a poslanec Topolánek nemají žádný program a mezi lidi se sami bojí chodit, což dokazuje nulová kontaktní volabní kampaň. Drží se svého hesla Řešení místo strašení a sami straší a řešení zatím neukázali. Jediné co předvedli ještě v době, kdy díky podvodům, korupci a vyhrožování okupovali Strakovu akademii, bylo totální nezvládnutí hospodářské krize a prohloubení rozkrádacích procesů, nastartovaných v devadesátých letech. To vše opepřeno tozkladem policie a soudního systému.

Od ODS se odvracejí nejen její voliči, ale i její významní představitelé včetně Václava Klause. Neschopnost, agresivita, násilí a tupost se stávají volebním heslem této garnitury ostrých hochů. Sami lehce připodělaní posílají na politické bojiště vaječné výtržníky. Na víc nemají ani morálně a ani finančně. Je to velké poselství voličům, neumíme uřídit vlastní finance, tak nás pusťte na ty státní! Poslední volební "záchrana" v podobě podpory od Václava Havla se nekoná, neboť pan Havel je velkým ochráncem zelených zásad, zřejmě i z tohotu důvodu jezdí celý život v Mercedesu, který je opravdovým ekologickým vozem!

Už jste nám toho předvedli pánové a dámy z vládní koalice dost, nemáme zájem o Vás, ani Vaše kamarády ve státních firmách, kteří si nadělují mnohastatisícové platy, jako například ředitel Českých drah! Neděkujeme, táhněte i se svými vaječnými pomatenci.

Autor: Jakub Metelka | pátek 22.5.2009 23:05 | karma článku: 31,19 | přečteno: 3421x
  • Další články autora

Jakub Metelka

Jak jsem sehnal sponzora pro TOP09!

26.9.2009 v 10:25 | Karma: 17,43

Jakub Metelka

V CVVM jsou barvoslepí?

26.5.2009 v 11:07 | Karma: 17,27

Jakub Metelka

Kdo tu háže modré vejce???

15.5.2009 v 15:10 | Karma: 26,90