Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tabasco

22. 3. 2011 13:59
...

když mi žena nepoděkuje na podržení dveří ani úsměvem, tak si to příště rozmyslím. když se nabídnu abych pomohl s těžkou taškou, jsem odbyt, že to zvládne. příště nic nenabízím. prostě a jednoduše: KDE NENÍ DÁMY, NENÍ GENTLEMANA. žena nesmí brát galantní chování muže jako samozřejmost a sama se podívat na sebe a na své chování, které mnohdy je tragické (hlavně mladší ročníky).

0 0
možnosti
PH

petrph

18. 3. 2011 11:46
a kdo prosím říká

že "jsou to právě ženy, které muže vychovávají" ??? Ano, jako maminky,jako učitelky. Přičemž už učitelky ve škole si stýskají že žáci ve škole jsou rozmazlení frackové, se kterým nic nezvládnou.Čili že ten výchovný základ človíčka už by měl být ukončen někdy v 5-6 letech. Trochu brzo na zásady gentlemanství.

Co už je dál, to už nejsou ani maminky ani učitelky-na ty dorůstající chlapce a chlapy (a to už není ani vojna jako poslední výchovná instance) působí celá společnost, okolí, ekonomika,právní prostředí,média....Skutečně gentlemany už dnes abys svíčkou pohledal....A aby pak taky takový gentleman narazil na tu správnou gentlemanku (nebo jak je žensky´rod?). Protože pokud chudák starej poctivec gentleman narazí na nějakou čůzu co z něj akorát bude tahat prachy a  ho podvádět s jinejma, tak to taky není zrovna cool....:-(

0 0
možnosti
O

oloko

18. 3. 2011 13:48
Re: a kdo prosím říká

Do mě to babička hučela už ve třech letech - zásady stolování, štábní kultura atd... Ne, že bych se tak choval od této chvíle;-D ale v paměti mě to utkvělo a někdy to i dělám:-) Samozřejmě připadám si jak z marsu:-)

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

17. 3. 2011 21:21
očekávání a realita

Je to o míře očekávání a realistického pohledu žen na sebe, svou kvalitu a své možnosti. Pokud se cítí naprosto dokonalou princeznou, která ne a ne najít toho pravého prince a s tím volem , co žije žije jen pro ? , tak to je fakt problém. Ale ne jen v mužích.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1321x

Oblíbené články