Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Kolumbo

20. 3. 2011 15:07
Proč by furt

mělo být třeba někomu pomáhat? Co máte proti ropě? Ropa, to přece byl ten černej sajrajt, co kazil vodu a svinil krajinu - dokud nevěřící psi nepřišli na to jak ji využít. Kdyby tady na zemi přistáli Marťani a extrahovali tu z půdy dioxiny či radioaktivní stroncium, taky bysme se cítili "okrádaní" jenom proto, že by oni znali postup jak z oněch ingrediencí vyrábět kámen mudrců?

0 0
možnosti
JD

janded

20. 3. 2011 15:09
Re: Proč by furt

A protože vím, dejme tomu jak zhodnotit na burze tvůj majetek je to důvod proto, abych měl legitimní právo ti ho sebrat?

0 0
možnosti
B

Brutvann

20. 3. 2011 15:02
Naprostý souhlas !

R^[>-]

0 0
možnosti
P

por.Dub

20. 3. 2011 14:51
Mladíku,promiň, ale

kecáš blbosti. Už za Špaňelské občanské války, byli, sprominutím takový ňoumové, jako Ty a Hitler s Fraknek to tam převálcoval dokonale. Myslíš , že by Kadáfi odpustil co jen jednomu z povstalcú? Eště uvidíme jaké svinstva napáchal v dobytých  městech.  Zapamatuj si žádný diktátor NIKDY NIC neodpouští !! Zažil jsem sám na své vlastní kúži !!!

0 0
možnosti
JD

janded

20. 3. 2011 15:08
Re: Mladíku,promiň, ale

Bojuje li dobro proti zlu, vždy musí být jeden z nich poražen a eliminován. To že Kadáfí postřílí vzbouřence je stejné, jako když amíci mučí své nepřátele na Quntanamo bay. Jak to, že když dva dělají totéž, je jeden zachránce a druhý lump? A kde sakra berete tu jistotu, že zde je špatný Kadáfí a ne vzbouřenci? Jste neomylný? A je vůbec západní vnímání světa neomylné? Není? Tak jakým právem ho vnucujeme odlišným suveréním státům? Právem silnějšího? Není to fašismus? Kde bereme tu drzost prohlašovat že "objektivně" jsme my ti dobří a oni ti zlí? Ozbrojení povstalci drancují vlastní zemi, ale jsou ti dobří a regulérní hlava státu je špatná, protože se v souladu s mezinárodním právem brání? Ne autor, ale vy jste ňouma, který nedokáže hledět dál, než na stránku mainstreamového média které má pod nosem. To co vám ONI říkají totiž nemusí být pravda. Nebo si myslíte, že by USA prohlásila: "jsme ti špatní a jdeme si tam ukrást ropu?" Netvrdili také náhodou soudruzi bolšáni že ONI jsou dobro?

0 0
možnosti
O

obrkolodej1960

20. 3. 2011 14:44
Máte něco proti ropě ???

0 0
možnosti
MP

M.Patocka

20. 3. 2011 13:54
svoboda?

Vazeny pane, ja jsem v diktature vyrustal a chtel jsem demokracii. Nasim ceskoslovenskym diktatorum se to ale nelibilo a tak vrazdili, zavirali, vyhrozovali. Tehdy byla americka vlajka pro obyvatele Ceskoslovenska symbolem svobody. Vy tuto svobodu libyjskemu lidu upirate. Libyjsky lid povstal proti Kaddafimu a tento diktator dokazal za tri tydny zabit 6.000 svych vlastnich lidi. Vam to nevadi? Vy chcete, aby tato zruda zustala u moci a vrazdila dal? Ja jsem na strane libyjskych lidi a ne diktatora. Kaddafi muze odstoupit a je po valce. Proc to neudela?

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1321x

Oblíbené články