Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

theseusiv

28. 1. 2012 4:01
a autor se považuje za normál nebo devianta?

Chlapče, uvědom si, že rozdíl je v tom, čemu se říká společenská nebezpečnost, která je zkrátka u pedofila daná jeho orientací - a to i v případě, že k případnému styku dojde s oboustraným souhlasem - trestní zákon s tím zkrátka spojuje určitou sankci. Naproti tomu jsem si nevšiml, že by se v TZ psalo něco o homosexualitě, tedy alespoň v posledních 20 letech.

Je zřejmé, že ve svých 21 letech nemáš zcela uceléný etický světonázor, což je vzhledem k věkové insuficienci odpustitelné. Když už si něčím nejsi zcela jist, tak to veřejně nepublikuj, dokud se o tom neporaďíš s někým starším a vyspělejším ;)

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

27. 12. 2011 15:20
Budu li...

...potřebovat pohlídat Šakálka a nabídne se mi pedofil a gay...vyberu si rovnou gaye, pak začnu zjišťovat teprve další jeho vlastnosti a schopnosti... a klidně kvůli tomu, že pedofila rovnou dikriminuji... budu i za devianta :-P

0 0
možnosti
TE

efix

23. 11. 2011 23:53
Nebezpečnost

Jsem rád, že mnozí diskutující zde si uvědomují ten prostý fakt, že to, jak je člověk nebezpečný, neurčuje vrozená pedofilie, homosexualita nebo jiná deviace. Určuje to především charakter a částečně i mentální vyspělost onoho člověka.

3 0
možnosti
JP

Zápalka

24. 11. 2011 10:18
Re: Nebezpečnost

Občas se tu opakuje po šiřitelích marastu "vrozená sexuální potřeba" nebo "daná sexuální orientace". Tito hlasatelé pokroku tvrdí, že homo, pedo a jiné filie jsou vrozené. Na druhou stranu tvrdí, že na homo orientaci se dostanou například děti, které mají nevýrazného otce a silnou matku. Vrozená danost je oficiální lživá ideologie. Homo orientace se v případě zájmu dá léčit.

Další věc je zacházení každého s jeho mravností, buď ji kultivuje nebo ničí - Ted Buddy povraždil množství žen a před popravou tvrdil, že nechtěl. Dovedle ho k tomu násilná media a pornografie.

Vzkazuje nám, ať zabráníme vlivu těchto médií! Stop šíření názorů sexuologů jako je pan Petr Weiss. Jinak jsem pro ochranu všech odchylek, které si každý z nás nese v sobě, ale neprojevuje je ani je nijak nešíří. Podle jakési diskuze by se všichni lidé měli scanovat a předem pozavírat nebo zneškodnit.

0 0
možnosti
E

Egerie

23. 11. 2011 21:22
Skutečně nerozlišujete jestli "objekt zájmu"

je malé bezbranné dítě anebo dospělá svéprávná osoba? Ten rozdíl vám přijde jako jemná nuance, jo?

Jaká je "nebezpečnost" homosexuálů?

3 0
možnosti
MP

Vrah

23. 11. 2011 21:25
Re: Skutečně nerozlišujete jestli

Stejná jako nebezpečnost kohokoli jiného – sexuálního násilí se dopouštějí homosexuálové, heterosexuálové i pedofilové. Ve všech případech ale jen někteří.

1 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

23. 11. 2011 20:06
nadpis provokace :-)

článek už lepší. Osobně nemám vůbec žádný problém s tím aby měli homosexuálové svá práva. Přesto souhlasím s tím že homosexualita je úchylka. Je neškodná a není důvod jí netolerovat. Ale taky nevím proč nepoužit pravdivý pojem jen proto že se to někomu nehodí

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

23. 11. 2011 20:18
Re: nadpis provokace :-)

co je to "svá práva"? oni mají úplně stejná práva jsko každý jiný.

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

23. 11. 2011 19:54
A´t si to klidně dělaj když se jim to líbí

ale ať nepožadují, aby tento vztah byl postaven na roveń manželství.

0 0
možnosti
MP

Vrah

23. 11. 2011 21:01
Re: A´t si to klidně dělaj když se jim to líbí

A nezavedeme místo toho třeba skupinová manželství? Třeba tři muži a pět žen? Nebo sedm mužů a čtyři ženy? ;-D

1 0
možnosti
JP

Zápalka

23. 11. 2011 15:43
Kudy dál

Už ten nadpis se mi nelíbí. Dává na rovinu už prosazený chybný zákon s dalšími metami. Začínalo to možná v Maryši, která přece musela zabít nepravého manžela - právo na rozvod! (Lidi víte, že skutečná předloha nešťastně provdané

Maryši skutečně žila a vydržela to manželství až do konce bez jedu?) Děti se do toho příběhu nehodily. Ale ony to všechno odskáčou za naše hloupá rozhodnutí. Kolik máte vy všichni svobodomyslní diskutéři dětí? A nejvíce se jimi ohánějí. Podívejte se na sociální průzkumy, z jakého prostředí rostou nejzdravější děti.

Homo zákon u nás je dílem socialistů. Pan autor chce zacílit na další pokrok? O čem mluvíte? Až budeme všichni svázaní svými homo, hetero, pedo, raso, virtuo, násilio -filií, můžeme se nechat osvobodit nebo pobít hrstkou osvoboditelů ze západu nebo východu. A't žije svoboda na věčné časy a nikdy jinak!

0 0
možnosti
DS

VyMeTaky

23. 11. 2011 15:16
Mám sice velké pochybnosti, ale zkusím to...

Jste s vaším intelektem schopen pochopit, že homosexulita je záležitost symetrická, tedy, že homosexuální styk je záležitost dvou osob (nechme těď strnou znásilnění apod.), jež s tím souhlasí, zatímco styk s dítětem je skutečně patologický, protože dospělý využívá převahy jak fyzické, psychické a dosti často i intelektuální?

2 0
možnosti
BP

Bílá paní

23. 11. 2011 15:21
Re: Mám sice velké pochybnosti, ale zkusím to...

a vy jste schopen připustit fakt, že drtivá většina sexuálně zneužitých dětí je zneužita nepedofily?

1 0
možnosti
L

lomihnát.

23. 11. 2011 13:04
Ve vašem článku postrádám nějaká slova.

Například nechutné, temné, zvrácené.

Nebo sodomie.

Také tam není aberant.

Prostě jste to odflákl.

Rv

1 0
možnosti
MP

Vrah

23. 11. 2011 13:20
Re: Ve vašem článku postrádám nějaká slova.

Můžete si napsat vlastní článek, který tato slova bude obsahovat. Nikdo vám v tom nebrání, když po tom tak toužíte. ;-D

0 0
možnosti
MD

jsem pohodlny

23. 11. 2011 10:50
Ano, deviant je správné slovo!

Máte naprostou pravdu, jsou to devianti. Já sám jsem ale také deviant, protože mám vlasy do culíku, což není v mé věkové kategorii normou. Vy jste jako člen SSO deviant, není normou být členem této strany. A žádám také, aby se o panu prezidentovi (jakémkoliv) říkalo, že je to deviant, protože není přeci normou být prezidentem - naprostá většina lidí jím není.

3 0
možnosti
MP

Vrah

23. 11. 2011 11:23
Re: Ano, deviant je správné slovo!

Proč ne? Být deviantem je přece normální. Nebo ne? ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik