Povidám, chci do Vršovic!

to řekl Rosenheim. já povidám, chci na Pankrác!

dnes půjdu ven. budu chodit tak dlouho, dokud nenarazím na školáka, třeba čtrnáctiletého. jelikož jsem zrůda se zhovadilými sklony k trápení jinejch, bezbrannejch lidí, tak ho znásilním, protože jsem ještě k tomu homosexuál, donutím ho k orálnímu sexu a poté budu po chlapci vyžadovat ejakulaci na jeho nahé, školou povinné tělíčko a na závěr mu ještě patřičně pohrozím, že jestli to někomu řekne, tak zažije mnohem horší věci.

budu mít ale velké štěstí. chlapeček i přes moje hrozby ihned poběží a všecko vykdáká na místní policejní stanici, navíc nás při naší společné bukkake párty viděli nějací bezdomovci. budu v pytli. nebo nebudu?

do toho osudného dne budu známá firma, nikde nebudu moct sehnat práci, budu žít v podstatě na ulici, kšeftovat s kradenejma autama, mlít lidem za pětník kafe, sbírat kanalizační poklopy a vozit je do sběru. ženský o mně nezavaděj a když, tak to budou takový fuchtle, že snad ani já, známá firma a nejhorší vyvrhel a křivák, nebudu mít zájem.

jakmile chlapeček všecko s brekem policajtům vyžvaní, policisté sednou do obrněné fábie a pojedou mi naproti. dostanu želízka, svážou mi nohy a postaví mně před soud. soudce na konci procesu vyřkne rozsudek. obžalovaný, tedy já, bude shledán vinen ve všech bodech obžaloby. jako trest mu, tedy mé osobě, bude vyměřeno 6 let odnětí svobody...

BOMBA!! konečně se usmálo štěstí i na takovou trosku jako jsem já! teď teprve začne pořádnej život!!

do tý doby nebudu mít přátele, nebudu mít svaly, nebudu umět s internetem...to se teď změní!

v báni totiž budou ostatní spoluvězni, budeme se každej večer milovat ve sprše, to bude skvělý! budu tam mít internet, konečně začnu trochu poznávat svět, budu moct chatovat s lidmi na svobodě, začnu cvičit, protože posilovna bude zadarmo, už nebudu muset za drahý peníze hlídat každou minutu ve fitcentru, konečně se podívám na Rodinný pouta nebo jinou příšernou myšlenkypustou slátaninu, protože do tý doby nebudu mít televizi, konečně budu mít co jíst, teplý jídlo jsem neviděl už měsíce, budu se mít kde sprchovat...sakra, těšim se na to jak na letní tábor!

tak já jdu.. zatím co vy tady budete hnít, dřít jak černý a platit nesmysly do státní pokladny, já si budu užívat all inclusive! a přitom bude stačit, když zničím život dítěti. no neni to skvělý? vždyť to je uplně úžasný!

jo, vlastně tak skvělý to nebude, protože sice dostanu 6 let, ale z basy vypadnu už za tři roky, protože se tam budu dobře chovat. sakra.. no, budu muset toho kluka ještě zabít, to tam pak budu moct zůstat dýl.

Autor: jakub dvořák | čtvrtek 17.7.2008 12:36 | karma článku: 17,00 | přečteno: 3167x
  • Další články autora

jakub dvořák

Křesťanství v ČR nechceme

16.1.2015 v 21:12 | Karma: 16,69

jakub dvořák

Necháme se terorizovat??

9.5.2011 v 8:10 | Karma: 35,92

jakub dvořák

6A6 6666

19.4.2011 v 8:30 | Karma: 17,43