Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Sampis

6. 5. 2008 8:54
Myslím,

že toto je problém absence úcty k práci druhých a k druhým obecně. Nevím, nakolik je to morální devastací za posledních sedmdesát let, nebo jestli je to důsledek morální devastace po bílé hoře. Možná se zde i projevil  naivní přístup po revoluci v roce 89, kdy byl vyzvednuti ideál všehoschopného úspěšného jedince, kterému se odpouští téměř vše. A znakem schopnosti se stala arogance a pocit nadřazenosti. Všimněte si, že místo "Myslím, že tak to není, protože " a následuje vysvětlení se mnohem častěji používá "Tak to není protože protiřečník je debil."

Dobrou zprávou je, že časem se vám podaří identifikovat, sice velkou, ale jasně definovanou množinu arogantních diskutérů. Bohužel, často plevelí diskuze naprosto nesmyslným počtem příspěvků. Na mém blogu jsem to vyřešil tak, že se tam s nimi prostě nehádáme a oni, s pocitem vítěze, zmizí na věky.

0 0
možnosti
V

V.K.

6. 5. 2008 8:36
Etika na internetu

Jakube, dobře že o tomto tématu píšeš - i když poněkud podivínsky....

Já si tohoto fenoménu všímám už dlouho. Diskuse lákají různé lidi a někteří v nich opravdu pouze ukájejí svá zvrácená libida. Podle mého by takový lidé mohli dobře posloužit pro nějakou studii o tom nejnižším, co v člověku je a jak se s tím dokáže "prát".

Názory těchto ´pisatelů´ nesmíš brát vážně - opravdu jim nejde o nic jiného než tě dopálit. To může být pro někoho velmi osvěžující pocit.

Držím palce!

V. Král

0 0
možnosti
V

V.K.

6. 5. 2008 8:38
Re: Etika na internetu

gram. oprava: takoví (lidé)

V. Král

0 0
možnosti
VD

Veronika Dofková

6. 5. 2008 8:01
Nic si z nich nedělejte, jsou to ubožáci

Jakub máte pravdu...mě zase po napsání určitého článku, mnoho potrefených hus přálo mailem cestu do plynu mě i celé rodině, popřípadě vychcípání na rakovinu /konec citátu/ Pro mě osobně je nick v diskusi  naprostá NICKA, jejíž názory pro mě nejsou vůbec relevantní a většinou je ani nečtu. Já do diskuze chodím zásadně pod svým jménem a příjmením, schovávat se za nick nemám za potřebí. Hezký denR^

0 0
možnosti
JD

icmek

6. 5. 2008 8:05
Re: Nic si z nich nedělejte, jsou to ubožáci

ja jsem za nickem, protoze jsem zbabral registraci;) nicmene ameil uveden mam, a to sve jmeno. konkretne pan Masek ma jmeno v emailu take, i kdyz nevim, zda prave. je mi to jedno, vim, ze moje clanky nejsou ani zadny Shakespeare, ani zadny Hus, ale to, co v nich pisu, pisu se svedomim, ze jsem slusny clovek.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

6. 5. 2008 7:59
obsah

Nechci se vyjadřovat k obsahu, svým způsobem máte pravdu, ale ta forma je příšerná.

0 0
možnosti
JD

icmek

6. 5. 2008 7:59
Re: obsah

budiž. forma je dle mého svobodného "zformování":-)

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

6. 5. 2008 7:54
proboha, co se to rozmáhá

za chucpe způsoby, psát blogy o tom, jak mě diskutující / bloger/vesmír  urazil.

0 0
možnosti
JD

icmek

6. 5. 2008 7:59
Re: proboha, co se to rozmáhá

ne mně. mého bratra, a to je rozdíl. to mne popudilo.

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

6. 5. 2008 7:52
Souhlas

Máte pravdu, souhlasím, dávám karmu. Někteří diskutující ventilují pouze svoji duševní nedostatečnost a neváhají urážet i blízké, příbuzné a púřátele bloggera. Anonymita je pravidlem, je to zbabělost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3111x
jsem svobodný člověk. chci říkat, že svoboda je důležitá, avšak né na úkor svobody někoho jiného.