Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TL

lycka.tomas

25. 4. 2008 21:06
No...

Dovolím si oponovat minimálně v jedné věci. Dřevina není jediný zdroj kyslíku!. Přenesme se do doby, kdy život byl pouze v moři a řasy byly jediným zdrojem kyslíku. Je taky zajímavé, že právě kyslík hrál velikou roli v soupeření k ovládnutí životního prostředí. Za další zajímavou věc lze označit, že právě kyslík není přirozený, ale až vyprodukovaný prvek v atmosféře.

0 0
možnosti
YY

Yeback

25. 4. 2008 22:43
Re: No...

V té době ještě nebylo z moří smetiště...

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

25. 4. 2008 21:02
Kdyby

jsou vždycky chyby, ale přesto, příklad: máme-li cukerný roztok//zeměkoule//, přidáním kvasinek//LIDÍ//, se začnou kvasinky//LIDÉ// prudce rozmnožovat a změní roztok na alkohol,ve kterém kvasinky uhynou. Kyslík produkuje hlavně plankton, poté rostliny.Obrovský požadavek na výrobu energie,ať z uhlí, plynu,ropy,dřeva, znamená změnu cukru na alkohol. Energie z větrů a slunce jsou nezdařeným vtipem a proti jedinému možnému zdroji-- atomu, zbrojí,útočí různí pošetilí aktivisté//dobrý JOB--lidé na to slyší//.Brzy brazilští rolníci porazí a prodají poslední amazonský strom a založí pro rostoucí famílie svá políčka,, brzy si africké hospodyně v kotlíku uvaří poslední ajntopf na posledním keříčku. Nezbývá, než přivolat pomocí různých šamanů světovou tsunami nebo uhnout muslimům a nebránit jim v urychlení výroby účinných jaderných zbraní, ve jménu mocného Alláha. Amen.

0 0
možnosti
ZB

zuzkabedna

25. 4. 2008 21:19
Re: Kdyby

Hezky popsáno. Posílám pro farářeX

0 0
možnosti
LM

Aaron71

25. 4. 2008 21:01
Porušujete kodex blogera!

Nedal jsem Vám souhlas s citací mých textů ani z blogu, ani z diskuse. Porušujete kodex blogera i zásady slušnosti.

I když jsou naše názory na věci kolem ekologie odlišné a i když nepoužíváme stejný slovník, měli bychom především zůstat slušní.

Dobrý večer.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3111x
jsem svobodný člověk. chci říkat, že svoboda je důležitá, avšak né na úkor svobody někoho jiného.